2 Eylül 2017 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜ KARTI YAZIYORUM




Doğum günlerimde arkadaşlarımdan kart almak çok hoşuma gider. Telefondan arayıp ya da bir mesajla kutlamak yerine bir kağıdın satırlarına dökülmüş içten ve iyi dilekleri yazılmış kartı ya da kağıt parçasını saklarım. Çünkü daha önemlidir benim için. Günümüzde herkes bir cep telefonu kullanıyor. Sıradanlaşmış mesajlarla kutlama merasiminden farklı kılıyor bir kart ya da içindekilerini mektup kağıtlarına dökebilmek. Beni bilen arkadaşlarım da doğum günlerimde ya kart gönderirler ya da bir mektup. Mesela çok yakın olduğum ve iletişimi sürdürdüğüm Malezyalı ve Koreli mektup arkadaşlarım da kart gönderirler. 



İki gün sonra,4 Eylül Koreli arkadaşımın doğum günü. Ona bir ay önce kadar bu yazımda hediye gönderdiğimden bahsetmiştim. Hediyem geçen hafta eline ulaşmış. Doğum günü yaklaştığı için de bir kartı süsleyip yazı yazıp göndermeyi düşündüm. Kart yazmanın en zevkli kısmı da bu sanırım,süslemek. 😍 Ben kartı çoktaan gönderdim. O şu an Güney Kore yolcusu. ✈😎

14 yorum:

  1. Bu tarz konularda hiç becerim yoktur. Seni böyle şeyler yaparken görünce kıskanıyorum. Bence çok güzel bir hediye olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ulaşmasını ve arkadaşımın tepkisini merakla bekliyorum,teşekkürler. :)

      Sil
  2. Mektuplaşmak ya da tebrikleşmeyi kartlarla gerçekleştirmek gibisi var mı Tuğçe kızım. Kutlarım seni bu adeti sürdürdüğün için. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız.. Aslında elle tutulur küçük şeyler mutlu olmayı bileni mutlu eder. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Bizim çocukluğumuzda çok yaygındı.Bence bu geleneği sürdürerek çok iyi yapıyorsun.Tebrik ediyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet geçmişte yaygın olan bir şey. Günümüzde ise bana göre kıymetli sayılacak bir şey. :)

      Sil
  4. Bende çok Japon arkadaş isterdim ya :D

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel şeyler yapmışsın canım.Tebrikler.
    Blogunu takibe aldım banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER