18 Ağustos 2021 Çarşamba

Mission: Possible

 


Mission: Possible, Güney Kore 2021.

Woo Soo Han, gizli bir dedektiflik bürosu işletmektedir. Bir gün gerçek bir ajan, Soo Han’ın bürosuna uğrar ve ondan para karşılığında birilerinin peşine düşmesini ister. Teklifte bulunan ajan ortadan kaybolur ve Woo Soo Han bu işin iptal olduğunu düşünür.

Da Hee ise Çinli bir kadın ajandır. Kimliğini herkesten saklayan kadın ajan, Kore’ye kaçak yollarla sokmak istenen silahların ticaretini engellemek için görevlendirilmiştir.   Bu gizli görevinde ise ona Koreli bir ajan yardım edecektir. Fakat ortağı ortadan kaybolmuştur. Bu durumdan habersizce ipuçlarını takip eden Da Hee kendini Woo Soo Han’ın bürosunda bulur ve onu ortaklık yapacağı ajan sanır.

İkili birbirini farklı kimliklerde tanısalarda her ikisi de aynı kötü adamın peşine düşerler. Bu ortaklıkta her ikisinin farklı çıkarları vardır. Çıkarları için kötü adamlara karşı birlikte mücadele eden ikiliyi eğlenceli maceralar beklemektedir.

Komedi-aksiyon türdeki filmdeki başrol karakterler birbirine çok uyumlu. Tereddüte düşmeden keyifle izlenilecek bir film.

2 yorum:

 

BİRPEMBESEVER