7 Ağustos 2021 Cumartesi

Sweet and Sour

 


Sweet and Sour, Güney Kore 2021.

Bir hastanede sözleşmeli personel olarak çalışan hemşire Da Eun, bir gün hastaneye getirilen bir adama aşık olur. Jang Ki Young ve Da Young arasında oluşan karşılılı romantik ilişki ilk başlarda her ikisine de çok güzel gelir. Çift gelecek planları kurarken Jang Ki Young, çalıştığı iş yerinden bir teklif alır ve daha iyi bir pozisyon elde etmesi için başka bir şirkete gönerilir. Bu teklifi değerlendiren ve kabul eden genç adam, Da Eun ile uzak mesafe ilişki içerisine girer.

Farklı şehirlerde yoğun iş tempolarıyla yaşayan genç çift, ilişkilerini ayakta tutmanın zorluklarıyla yüzleşirler. Bu sırada Jang Ki Young, yeni girdiği şirkette ön plana çıkıp kalıcı bir pozisyon elde edebilmek için gayretle çalışıyordur. Onunla aynı zamanlarda şirkete girmiş olan Krystal de kalıcı pozisyon elde edebilmek için Jang Ki Young’la rekabet içerisine girer.

İkili ilk başlarda birbirine rakip iş arkadaşlarıyken zamanla birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar. Üç insan arasındaki duygusal ilişkilere ve iş hayatlarına değinen bir film.

Romantik komedi olarak başlayan film, orta sahnelere doğru melodram bir hal alıyor. Filmin konusu gerçek hayatta yaşanalabilecek duygusal ilişkilere değiniyor. 

3 yorum:

  1. İlkay,
    Evet, biraz dramatik bir film diyebiliriz ancak filmin ilk on beş dakikası izleyeni kahkahaya sürükleyen karelere tanıklık ettiriyor. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER