26 Ocak 2018 Cuma

WONDERFUL NIGHTMARE





Yeon Woo, küçük yaşta babasını kaybeder ve kısa bir süre sonra da annesi bu acıya dayanamaz ve ölür. Aradan zaman geçer, başroldeki kadın başarılı ve popüler bir avukat olur.

Bir gün trafik kazası geçirir. Ve hayata gözlerini yumar. Ama onun canını alacak olan melek isimleri karıştırmıştır. Bu yüzden avukat kadın gerçek yaşam süresi dolmadan hayata veda etmiş olur. Bu karışıklığı çözmek için de tekrar dünyaya 1 aylığına gönderilir. Tek yapması gereken dünyada başka bir isimle başka bir hayat sürmektir. Gönderildiği yerde bir aileye sahip olur. Burda eski yaşam tarzına kıyasla farklı bir hayat yaşayacaktır. İki çocuk annesi ve ev hanımı rolünü üstlenecektir. Acaba üstesinden gelebilecek mi?

Filmde ara ara komik repliklere yer veriliyor. Biraz da dram serpiştirilmiş. Blogda paylaşan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine izlediğim bir filmdi. İyi ki izlemişim dedirtti. Yalnız filmin sonunda pek kesin sonuca varılmıyor. Acaba ikisi de gelir mi?

10 yorum:

  1. Bence ikincisi gelmez,kadının ders çıkarması niteliğinde bir konuydu.Çıkardı da,sonunda da kader gene bir araya(karşılaştırdı) getirdi gibi düşündüm ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemedim ki.. Sonu bana çok ucu açık bitti gibi geldi belki de çıkmaz.:)

      Sil
  2. Kesin sonu olmayan filmleri, hikayeleri şu sıralar sevemiyorum :((

    YanıtlaSil
  3. Beautiful post! ♥ I love your blog!
    Following you! Follow back?

    https://colourfulmadness.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Yiaaahhh :D Bencede gelmeme ihtimali yüksek çünkü ikinci film için malzeme göremedim ben.Zaten 2015 de çekilmiş bi film :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa demek öyle. :') Bir umut gelir belkii ben sevdim çünkü filmi.^-^

      Sil

 

BİRPEMBESEVER