21 Haziran 2018 Perşembe

BENDEN VAZGEÇME YA RAB!








Benden Vazgeçme Ya Rab! 
Konuşmacı ve yazar olan Mehmet Yıldız'ın kitabında yazanlar bir sohbet havasında geçiyor. Youtube'da yer verilen sohbet videolarının konu başlıklarının bir kısmını kitabının içerisinde de görebilirsin. 

Aslında bu kitap için söyleyecek o kadar çok söz var ki... Derin bilgiler barındıran, insanı düşündüren, vicdan muhasebesi yaptıran, kendine getiren bir kitap olmuş. Zaten yazarın sohbet videoları da bir o kadar tesir edici nitelikte. Bu kitapla tanışmadıysan eğer, seni tanıştırmak istedim ben de. Bu yüzden çok fazla detay vermeden senin de satırları okurken tat almanı isterim.😊

''Hava karardıkça bende bir sen başlar, susamayacak kadar dolu konuşamayacak kadar yorgun gönlünü hissederim mesafelere aldanmadan.
Acını anlatamazsın ama 'acıyla' anlatabilirsin heybenden dökülenleri. Daha konuşmaya başlamadan ne diyeceğini bilen Rabbine açarsın avuç avuç azabını. Gaflet kalkar, şerrin içindeki hayırları görmeye başlar vicdanın. Ve anlarsın. Aslında Allah senin için çok güzel yollar yaratmış...''


9 yorum:

  1. hımmmm duymadım saool. şeye benziyo muu. ahmet şerif izgören :)

    YanıtlaSil
  2. Okudum, okudum ve tekrar bir daha okudum. Galiba kitabı aldığımda bir günde bitiririm.:))) sen anla artık ne kadar çok hoşuma gittiğini.:))

    YanıtlaSil
  3. Videolarına bakayım canım. Kitabını da not aldım. Sağol :)

    YanıtlaSil
  4. canım Mehmet abim :) hem sehbetleri hem kitapları o kadar muazzam ki hayat hikayesi de bir o kadar etkileyici :) bende bir tek bu kitabı yok ama inşAllah listemde var ona da sıra gelicek :) çok fazla şey kattığına eminim umarım öğrendiklerinle Amel etmekte nasip olur :))

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER