12 Mayıs 2017 Cuma

DAVETSİZ MİSAFİR




Akşamüstü erkek kardeşim yan apartmanın bahçesinde bir kedi görmüş. Ve arkadaşı da o kedinin birkaç gündür bahçelerinde aynı zamanda da yalnız olduğunu söylemiş.

Kardeşim eve geldi. Yavru kediyi de eve gelmeden önce bizim bahçemize getirmiş. Akşam yemeğinden sonra dışarıdan miyav miyav seslerinin yükselmesiyle,anlattı kardeşim olanları. Ve yavru kediyi evimize alalım mı dedi anneme. Annemin kabul edeceğini hiç düşünmezken ben, bir de baktık ki minik kedi evimize gelmiş. Erkek kardeşimle indik bahçemize ve yavru kediyi eve getirmiş olduk. Ardından besledik. Ama hep miyavladı. Hani yeni doğmuş bebekler olur ve ne yapacağını bilmezsin ya sürekli ağlamasının karşısında, işte tam olarak böyle bi şeydi küçük kedinin miyavlaması. Yaklaşık 10-15 günlük bir kedi zannımca. İnşallah terk edilmemiştir ve annesine kavuşur.

Besleyip birazcık da sevip tekrar bahçeye bırakmak zorunda kaldık. Annesi geri döner ihtimaline karşı. Yarın sabah kediye bakmak var aklımda. Eğer annesini göremezsem, hayvan barınağına götürmeyi düşünüyorum. Tabi hepsinden en önemlisi inşallah annesine kavuşur minik yavrucak.





6 yorum:

  1. Cook tatlii:) Umarim annasi gelir. Yavru kedileri süt hasta ediyor. Laktozsuz olmasi gerekiyor aklinda bulunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bende gelmesini çok umuyorum :)
      Evet bu bilgiyi biliyordum,teşekkür ederimm :)

      Sil
  2. Ya ama çok tatlııı!
    İnşallah annesine kavuşur yavrucaaak :)
    Dua edelim de annesi geri gelsin ~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok sevimliydii ama bi o kadar da haylazdı :)
      İnşallah kavuşur..

      Sil

 

BİRPEMBESEVER