9 Kasım 2017 Perşembe

KARANLIK İNSANLAR




Karanlık insanlar diyorum.. Her yerdeler. Sokakta, toplu taşıma araçlarında, marketlerde, iş yerlerinde. Büyük bir hevesle ve arzuyla başladığım meslek hayatımda ilk istifamı verdim. Bundan iki hafta önce de yardımcı ablamız vermişti istifasını. Çünkü yaklaşık üç haftadır mobbing'e maruz kalıyordum. Yapım gereği sessiz kalamam. Haksızlığa uğrayan bir başkası ya da kendim veya bir hayvan için dahi olsa. 

İş bilmeyen, iş ahlakı sıfır, liyakatsiz, nezaket ve empati duygusundan yoksun kişiler müdür diye varsın dolaşsın etrafta. Bu tür insanlar çok zavallı özlerinde. Üniversite eğitimi alıp diplomam var demekle olmuyor işte. 

Önce iyi insan olmak ve insanları sevmektir önemli olan. Çocuklar üzerinden prim yapıp ailelerini kandırmak çok kolay nasılsa! İlk iş deneyimimde karşılaştığım bu hadiseyi bir tecrübe olarak görüyorum kendimde. Bir kapı kapanır bir kapı açılır inşallah. Bugün başka bir yere cv bırakacağım. İnşallah güzel, iyi insanlarla karşılaşırım. Hayat devam ediyoor. Mutlu perşembeler! 😊

15 yorum:

  1. Siz işinizi severek yapıyordunuz. Çok üzüldüm gerçekten. Ama inşallah bu bir vesile olur ve daha iyi bir yerde başlarsınız.
    Allah büyüktür, hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa, rahmetiyle bir başkasını açar. Dediğiniz gibi, hayat devam ediyor. Mutluluğunuz daim olsun. (:

    YanıtlaSil
  2. İnşallah daha güzel hayırlı kapılar açılır... Dediğin gibi bu tarz insanlar her yerdeler ama umutsuzluğa kapılmamak en güzeli:)

    YanıtlaSil
  3. Çok üzüldüm Tuğçe...
    Güzel bakıp güzel gören bir insan olmana rağmen nasıl üstüne geldilerse artık...
    Sinir oluyorum böyle kötü, çirkin insanlara.
    Başkalarını kullanan insanlara hele...
    O tatlı canını hiç sıkma güzel arkadaşım.
    Rabbim daha güzel kapılar açar sana, daha güzel yollar çizer.
    Belki bir gün iyi bir müdür olur herkese nasıl güzel müdür olunur onu bile gösterirsin.
    Sen gönlünü ferah tut, bunun da ardında vardır güzel bir neden ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif'im çok güzel yazmışsın ama senn.. Duygulandım. 🙈 Dua edip Allaha havale etmek en güzeli.. Ben de öyle yaptım. Huzurluyum mutluyum. Teşekkür ediyorum desteğin için. 💖😊

      Sil
  4. Daha güzel fırsatların karşına çıkması dileğimle. İnan daha da kararıyor sanki insanlar. Ahlaklı davranan, temiz, dürüst insanlar karşımıza çıksın inşallah.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşini hakkıyla yapan sayılı insanlar kalmıştır günümüzde herhalde.. Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. ❤️

      Sil
  5. Rabbim daha güzel kapılar çıkarsın karşına inş.

    YanıtlaSil
  6. Sağlam bir tecrübe olacağına inanıyorum, hem ortada emek varsa eninde sonunda hak ettiği yeri bulacaktır. Umarım doğru zamanda en hayırlısı olur.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sektörü tanımış oluyoruz böylelikle, sana katılıyorum. 💖

      Sil
  7. of geçmiş olsun iyi yapmışsın. istanbul kabalık dolu artık.

    YanıtlaSil
  8. İlkaycığım yanımda olduğun için teşekkürler..💖

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER