28 Kasım 2017 Salı

VOICE




Moo Jin Hyuk, dizide çok ünlü bir polis memurunu canlandırmaktadır. Karşılaştığı cinayet vakalarını hızlı ve kıvrak zekasıyla çözüp açıklığa kavuşturması çevresinde tanınmasına da vesile olmuştur. Bir gece yine olay yerine gitmekte olan polis memuru ve ekibi suçluyu yakalarlar, ardından bir kutlama yemeğine giderler. O esnada hayatını değiştirecek bir telefon alır ve karısının sokak ortasında cinayete kurban gittiğini öğrenir. 

Polisin eşi cinayete kurban gitmeden önce acil yardım hattını arar ve orada onun telefonuna cevap veren Kang Kwon Joo ile son telefon konuşmasını yapar. Kang Kwon Joo, polis akademisinden yüksek bir puanla mezun olan ve çocukluğunda geçici bir görme kaybı yaşayan bu yüzden de diğer insanlara göre sesleri iyi ayırt edebilen birisidir. Aynı gecede polisin eşini öldüren katilin sesini işiten de bu başroldeki kadın polisimiz olur. Seri katil o gece iki cinayet birden işler. Başroldeki kadının babası da olayların içinde bir şekilde olur ve katille karşı karşıya geldiği için katil onu da öldürür. Başroldeki polisler seri katilin peşine düşecekler ancak dizide işlenen peşi sıra inanılmaz diyeceğiniz cinayetlerin bazılarının bir şekilde aranan ser katil ile bağlantısı olacak.

Bu dizi ile geç karşılaştım. Kadro mükemmel. Senarist çok iyi kurgulamış diziyi. Ürperten kısmı ise yaşanan tüm cinayetlerin gerçek olaylardan esinlenmiş olması. Dizinin en başında da belirtiliyor. Kesinlikle izlemeniz gereken bir dizi. Senarist ve yönetmen izleyiciye zaman zaman ters köşe de yaptırıyor. Aksiyon,dram ve gerilim dolu bir dizi. Dövüş sahneleri de çok gerçekçi ve iyi.

13 yorum:

  1. Merak ettim, bir ara bakacağım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bak ya çok güzel bir dizi, bağımlı yapıyor baya sürükleyici.☺️

      Sil
  2. ilgi çekici duruyor, hemen not alıyorum :) gerçi şu sıralar pek bi şey izleme havamda değilim ama canının ne zaman bir asya yapımı izlemek isteyeceğini bilemezsin değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinliklee! 😁😁 İzleyeceğine pişman olmayacağın bir dizi, garanti ediyorum.🌝

      Sil
  3. Başrolden sebep sanırım izlemeye yeltenemedim.Ama severim bu tarz konuları,bi ara bakarım belki^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ama o adam Kill Me Heal Me’de oynayan başrol. Çok iyiyidi o dizi de, bak buna da pişman olmazsın.😊

      Sil
  4. Konusu benimde cezbetti. Hemen adını kaydedip,izlediğim The Closer in ardından izleyeyim.

    YanıtlaSil
  5. Ayy çok güzeldi ama izlerken öldüm öldüm dirildim , aşırı gergindi özelliklede son bölüm aklımdan gitmiyor psikolojim bozuldu :D ikinci sezonunda görüşmeleri başlamış gelse de izlesek ^^

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER