29 Mayıs 2018 Salı

RENGARENK





Sulu boya, yapmayı çok istediklerimdendi. Bir merak saldım önce. Daha sonra bir iki videoda yapılışını görünce ben de bunlardan denemeliyim dedim. İhtiyaç listesi çıkarttım. Bunlardan en ilki taş sulu boyalar oldu. Sonra fırçalar ve sulu boya defteri. Fiyat listesi de biraz kabarık çıktı. Ben de henüz amatör olduğum için en basitinden ve ucuzundan başlamayı tercih ettim. Eğer olur da bu hobide ilerleyip kendimi geliştirebileceğimi düşünürsem ihtiyaç listesinden önce taş sulu boyalardan alacağım.🙈

Elimde mektup arkadaşım Sang A'nın göndermiş olduğu sulu boya yapmaya uygun boş olan kartpostal seti vardı. Kardeşimden yürüttüğüm sulu boya ve fırçalar da ilk denememde kullanılmış oldular. 


İlk denemem çiçek desenleri üzerine oldu. Yapması çok keyifli ve zevkliydi. Bu sulu boya kartpostallarının ebatları küçüktü. En yakın zamanda birkaç fırça ve sulu boya defteri almam gerekiyor.


Bu serinin devamı en kısa zamanda yine gelecek bence. 😊

17 yorum:

  1. Yeni hobin hayırlı olsun🌸👍🏻😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm. 🌸 Çok keyiflii, sana da tavsiye ederim.😊

      Sil
    2. bende ara ara elime alıyorum zevkli oluyor :)

      Sil
    3. Evet, bir şeyler çizmek boyamak çok zevkli ve güzel. :)

      Sil
    4. Yaptıklarından sen de paylaş ama blogda. :)

      Sil
  2. Çok eğlenceli bende çok seviyorum.:)) ayrıca ne güzel olmuş.:))🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. ^-^
      Öyle bir merak saldım ben de bakalım devamı gelecek mi :)

      Sil
  3. ay bak boyadıkların tam senlik işteee. yapınca yenilerini de göster bize heeep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa öyle mi diyorsun Deep. *-* Moral oldu bu dediğin bana. Yapacağım inşallah devamını da. :) Teşekkürler!

      Sil
  4. Okul zamanında sulu boya yapmayı severdim ama sadece kuruma kısmında acayip sinir olurdum. Şimdi ise bu tarz hobilere ayıracak maalesef zamanım yok. Sana kolay gelsin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanımız maalesef ki yok. Sana bu konuda katılıyorum.. Kuruma kısmı bu sulu boya kağıtlarında hızlı ve çabuk oluyor aslında. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  5. Resmin, çizimlerin, günlük tutmaların insana iyi geldiğine inananlardanım. O yüzden okurken keyif aldım ve bende yeltensem mi, bunu da başıma açsam mı diye düşünmedim değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana kalırsa bir şans vermelisin Melissa. Hem keyif de alıyormuşsun sanattan. Ne güzel işte. :)

      Sil
  6. Ben bullet journallarını sulu boya çizimlerle süsleyenlere çok hayran hayran bakıyordum. Sonra bu hani içine su konulan fırçalar var ya onlardan almıştım heveslenip ama boya alma kısmını sürekli erteleye erteleye yalan oldu sulu boya hikayem :D
    Senin çiçekler de pek sevimli olmuşlar :))) Daha nicesini görmek isteriz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar harikalar. *-* Profesyonel olmuşlar artık. Beğenilmeyecek gibi değiller. :') O dediğin fırçaya ben de bir ara merak saldım ve almayı düşündüm. Ama sonra caydım. Normal fırçalarla bir süre denemeyi düşünüyorum. Sonra o dediğin tüplülerden alabilirim. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER