25 Mart 2018 Pazar

İNSANE 2016 - COME TO SEE ME





Film biraz gerilim biraz gizem barındırıyor. 
Soo Ah, adında bir kız sabah evinden çıkar. Güneşli, pırıl pırıl bir gündür. Soo Ah, caddede yürürken iki güvenlik görevlisi tarafından zorla bir minibüse bindirilir. Elleri bağlanır, ağzı kapatılır ve başına bir bez geçirilir. Soo Ah, şok ve panik içerisindedir. 

Gözlerini açtığında bir psikiyatri kliniğinde olduğu söylenir. İşlediği bir suçtan dolayı buraya getirildiğini, kaçıran kişilerce tedavi edilip eski haline kavuşunca serbest bırakacaklarını söylerler.

Psikiyatri kliniğinde, Soo Ah'a zorla uyuşturucu ilaçlar verilir. Amaçları ise aklını yitirmesini istemeleridir. Soo Ah gibi başka insanlarda bu klinikte vardır. Kliniğe dışarıdan erişim yoktur. Yasal bir yer değildir. Baştaki kişiler çok farklı işler çevirmektedirler. 

Aradan bir yıl geçer ve bu klinikte yangın çıkar. Tek kurtulan da Soo Ah'dır. Ama şimdi de ceza evindedir.  Bir yapımcı, sunduğu programda bu kadının hayatını ele almaya karar verir. Yapımcı ve Soo Ah'ın yolları kesişir. Soo Ah'ın hayatındaki gizemlerin perde arkasında neler vardır?

Film güzeldi. Son ana kadar merak içerisinde oluyorsun. Filmin senaristi ters köşelere de yer vermişti. Şaşırtıcı bir filmdi.

6 yorum:

 

BİRPEMBESEVER