21 Temmuz 2018 Cumartesi

GOLDEN SLUMBER






Golden Slumber. 
Yeni filmlerden, aksiyon-suç barındıran Kore filmi.
Gun Woo adında sıradan bir kuryeci günün birinde tüm ulus tarafından tanınır ve görüldüğü her yerde sevgiyle selamlanır. 
Böyle olmasının sebebi ise kurye teslimatı esnasında ulusun genç ünlülerinden biri, bir otoparkta saldırıya uğrar ve Gun Woo cesurca onu kurtarır. Böylece tüm halk onu kahraman beller. 

Günlerden bir gün Gun Woo yine iş başındadır. Teslimat yapacağı esnada çok yakın olduğu bir arkadaşı ile karşılaşır. Elindeki kutuyu teslim edeceği adrese bırakmak ister ancak etrafta kimseyi göremez. Arabasını park ettiği yola doğru yürürken yol üzerinden geçen ünlü bir başkan adayının arabası bomba ile patlatılır. İnsanlar panik içerisindeyken Gun Woo'nun telefonu çalar. Arayan arkadaşıdır. Elindeki kutuda bomba olduğunu ve onun patlayacağını söyler. Gun Woo tüm bu olanlara bir anlam veremez ve oradan kaçmaya başlar. Ardından kötü adamlar da onu peşinden kovalamaya başlar. 

Tüm ulusun kahraman olarak gösterdiği kuryeci artık bir katil olarak her yerde aranacaktır. Gun Woo kendini aklamak için birçok aksiyonun içinde yer alacaktır.



7 yorum:

  1. Heyecanlı ve aksiyonu bol bir filme benziyor :)

    YanıtlaSil
  2. Yaaa inanmıyorum bu filmin çevirisi gelmiş ve ben görmemişim hemen gidip izlemem lazıımmmm :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett ben de görür görmez izlemeliyim dedimm. İyi seyirler olsunn☺️

      Sil
  3. maşallah maşallah süper izleyiciiii :)

    YanıtlaSil
  4. Çok aksiyon yok birkaç sahne dışında ama film izlenebilir.😇

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER