28 Şubat 2018 Çarşamba

ŞUBAT AYI DEĞERLENDİRMESİ





Resimde gördüğün benim yeni sukkulentim. Kız kardeşim cumartesi günü hediye etmişti.  Sukkulentler de kaktüs familyasından. Zannımca kaktüslere göre daha çabuk büyüyorlar. Kısa sürede gözle görülür derecede boy attı sukkulentim. 🙈

Yeni arkadaşımla da tanıştırdığıma göre seni şubat ayı değerlendirmesine davet ediyorum. Bu yazı bu ay yaptıklarımla ilgili olacak.

Bu yılki hedeflerimden biri de çok kitap okumaktı. Şubat ayında bu konuda  sınırlarımı zorladım. Vakit bulamıyorum bahanesine son verdim ve bu ay tam beş kitap okudum.

Yine çokça film izledik kız kardeşimle. Mart ayında da kitap okuma hedeflerim var. Buna ilaveten insanlar ve eğitim üzerine belgeseller izleyip seninle blogumda paylaşmayı düşünüyorum.

Birkaç gün aksaklık olsa da bloguma düzenli olarak yazı girmeye çalıştım. Şubat ayına dönüp bakınca ''Nasıl başarmışım ben bunları'' demekten alıkoyamıyorum kendimi.

Kış mevsiminin son ayı, şubat. Karsız bir şubat oldu. İçimde burukluğa sebep olan tek neden bu olsa gerek. 

Senin şubatın nasıldı?

15 yorum:

  1. Ne güzel geçmiş Şubat ayın dolu dolu:) Evet kar yağmadı.Ben de 3 kitap okudum,bloga girdim sık sık..Güzel ve kısa bir aydı :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de dopdolu geçmiş.😊 Mart ayımızın daha güzel geçmesi dileğiyle, sevgiler!🌸

      Sil
  2. dolu dolu geçmiş Şubat ayınız.. ben de altı kitap okumayı başardım bu ay. ama bir türlü sukulent büyütmeyi başaramadım. sizinki harika görünüyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mart ayında daha fazlasını okumayı istiyorum inşallah 🙈 İlk kez bir sukkulentim oldu ve çok çabuk büyüyor.🙊

      Sil
  3. Ne güzel geçmiş Şubat ayınız.😊Benim Sukulentlerim çok büyüdüler.Buradan resimlerini paylaşmayı düşünüyorum 😊 Ben 2 kitap okuyabildim.Sevgiler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin sukkulentlerinizi de çok öetak ettim. Çeşit çeşitler yaa🙊 İnsan hepsinden almak istiyor.☺️🙈

      Sil
  4. Yeni arkadaşını çok sevdim :)) Kaktüs ve türevlerinden hoşlanıyorum ama bir keresinde saksıya çarptım ve kaktüsüm yere düşmesin diye elimle tuttum, acı verici bir deneyimdi :D Şubat ayının verimli geçmesine sevindiim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü bir tecrübe olmuş. Benim de kötü bir anım var kaktüsle ilgili çocukluğuma dayalı🙊
      Şimdilerde dikensiz olanlarını büyütmeye çalışıyorum.☺️

      Sil
  5. Sen görürsün ama ben genede yazayım mimledim seni uhahaha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervee🙈 Okuyup yanıtlayacağım inşallah 💖💖😊

      Sil
  6. Kaktüsleri çok çok seviyorum . Ben de şubatta kendime 3 tane kaktüs aldım . Çeşit çeşit büyüyorlar ve bir de çoğaltıyorum . Çok keyifli . Benim de şubatım karsız geçti gitti ... Karı çok bekledim ama gelmedi . Gelseydi güzel kar fotoğrafları çekecektim ama nasip . :) Sevgiler . :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER