7 Haziran 2018 Perşembe

MİM | BEN BUNU YAZMAM





Yapılması gereken mimler birikince oturup yazmalıyım dedim kendi kendime. Mimin adından da anladığın üzere, blogunda yazamayacağın konuları ele alıyor. Beni mimleyen sevgili Elifgül oldu. O da Çok Bulutlu blogunun sahibi. Onun mim cevaplarını da  buradan  okuyabilirsin.😊    

İşte mime başlıyoruzz.        

Ne yazabilirim?

Blogum, kendimle baş baş kalabildiğim bir yer olunca hayatımdan küçük kesitlere yer verip okurla paylaşmayı seviyorum. Sonra izlediğim dizi-film-belgeselleri beğendiğim ve beğenmediğim yönleriyle yazıyorum. Okuduğum kitaplar da buna dahil diyebilirim.

En en önemlisi mektup arkadaşlığı ve kartpostallaşmak hobilerimden biri. Bunlarla ilgili yazmak, okurumun ilgisini çekmek hatta insanlara örnek olup yazmaya ve paylaşmaya teşvik etmek beni mutlu eden şeylerden biri. 

Gezi yazıları. Gezmek benim için bir tutku adeta. Topuklarım ağrıyana kadar gezebilirim. Yeni yerler keşfetmeyi çok severim.

Bir de duygularımı yazmayı severim. Yazabilirim de diyebiliriz. O gün mutluysam, kızgınsam ya da öfkeliysem bunu yazıya dökebilirim. 


Ne yazamam?

En ilki makyaj olacak sanırım. Gerçekten bu konu hakkında öyle çok bilgi sahibi değilimdir. Sanırım makyaj yapmadığımdan dolayı ya da ilgimi çekmediğinden dolayı. Ya da her ikisi de, bilemedim.🙈

Diğer bir kategori de, insanları polemiğe sürükleyecek ya da aralarında tartışmalara sebep olacak konulardan biri olan siyaset diyebilirim. 

Ve son olarak da sabit bir etiket üzerinden blogu yürütebilmek sanırım.Örneğin bilimsel gelişmelerle ilgili bir blog açmak ve hep bu konu üzerine yazı yazmak.  Bunu yapabileceğimden de pek emin değilim. Yapabilenleri de tebrik ediyorum.😊


13 yorum:

  1. Su sabit konuda yaz(a)mamaya kesinlikle ben de katiliyorum. Cok zor gorunuyor gozume. :)

    YanıtlaSil
  2. Farklı konularda yazmak benim de tercihim. Yaratıcılığı kısıtlamıyor. Siayset konusunda kesinlikle hak veriyorum, polemiğe girmek sevdiğimiz bir davranış biçimi. Gezmek gibisi var mı diyorum son olarak.

    YanıtlaSil
  3. Bende senin bi konu üstune yazamiycani düsunuyorum tucis😊.Bende öleyim galiba uyy 😁

    YanıtlaSil
  4. Ayy canım senin makyaj yazdığını düşündüm de. Ben de bağdaştıramadım seninle nedense. Düşünsene bilmem ne markasının bilmem ne rengini rujunu sürüyoruz ve gözlerimiz için bilmem ne rengi far uygundur. Yok ya sana oturmadı sanırım. Güzel mimdi canım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ☺️ Tebessüm ettiren bir yorum olmuş bu. Hakkımda doğru bir tespit yapmışsın. Beceremezdim onu benn.🙈

      Sil
  5. Baslattigim mimi yaptigin icin tesekkür ederim canim 😊

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER