19 Kasım 2019 Salı

Hakkımda Bilmediğiniz 11 Şey | MİM






Sevgili arkadaşlarım Saliha ve Deeptone yakın zamanda yaptıkları bir mimde beni de etiketlemişlerdi. Mim benim hakkımda bilmediğiniz 11 tane kısa sorudan oluşuyor. Sevgili okur, şimdi seni benim hakkımda bilmediğin 11 sorunun cevabını okumaya davet ediyorum,keyifli okurlar.


1.Kendinde sevmediğin özelliğin nedir?

Bir konuyu, özellikle sonucununda bir netliğe kavuşmamış bir olayı düşünmek, kafamda kurmak kendimce olası sonuçlara ulaşmaya çalışmak ve sonucunda uykumu etkileyecek boyuta taşımam. Kötü bir huy demek istemiyorum zira aşılmayacak bir durum gibi gelmiyor bana. İnşallah zamanla üstesinden geleceğim bu durumun.


2. En büyük takıntın nedir?

Takıntı demeyelim de hassas olduğum belli şeyler vardır hayatımda. Bu gerek kişisel yaşantımda gerek sosyal yaşantımda olabiliyor. Ve bu durumları sağlıklı bir düzeyde tutmak önemli. Ne kendini rahatsız edeceksin ne de başka insanları.

3. Kimsenin bilmediği bir sırrın var mı?

Her insanda olabileceği gibi, evet.


4.Hayattaki en büyük başarın nedir?

Başarı, bana göre tamamen göreceli bir kavram. Ve yalnızca okul hayatıyla eş değer tutulmaması gereken bir kavram ayrıca. Hayatta her insanın kendine göre bir başarı hikayesi vardır. Benimkilerden birkaçı da araba kullanmayı öğrenmek ve öğretmen olmak.


5. Seni en mutlu eden şey ya da şeyler nedir?

İyilik yapmak. İyilik yapmayı çok seviyorum. Pamuk şeker ve kağıt helvayı da çok severim. Sahil kenarında oturmak, kitap okumak, arkadaşlarımla sohbet etmek, gökyüzüne bakmak, şükretmek, peluş oyuncaklar, hayvanlar, meyveler beni mutlu eden şeylerden birazı.


6.En sevdiğin ünlü kim?

Böyle biri yok hayatımda. 

7. Şansa inanır mısın, şans getirdiğini düşündüğün eşyan var mı?

Çok şanslı ve çok şanssız insanlar vardır. Öyle insanlar vardır ki kimi zaman dört ayakları üstüne düşerler, hiçbir çaba göstermedikleri halde. Böyle bakıldığında benim nazarımda şans, kısmetli veya kısmetsiz insan olarak ayrılabilir. 
Yanımda bana şans getirsin diye herhangi bir eşya taşımam.

8.Hayalindeki meslek ve nedeni?

Hayalimdeki meslek öğretmenlikti. 
Çocukluğumdan beri öğretmencilik oyunlarında hep öğretmen olmayı isterdim. Olurdum da. Ayrıca öğretmenlerime karşı saygım ve sevgim hep var olmuştur. Yaşımın 23 olmasıyla ben de bir öğretmen oldum. Hayalimi gerçekleştirdim. Çocukların var olduğu her alanı çok seviyorum. Onlarla oyun oynamayı, gelişimlerini takip etmeyi, onların düzeyine inmeyi ve iletişim kurmayı seviyorum.

9. Kafan bozukken yaptığın şeyler nedir?

Komik, eğlenceli bir film izlemek, yürüyüş yapmak, dondurma yemek.

10. En sevdiğin film ya da dizi?

Yıllar önce izlediğim anılarımda hala taze olan bir film. '' Tuck Everlasting''

11.Kendine hangi sorunun sorulmasını isterdin ve cevabın ne olurdu?

En sevdiğin ve hala sevdiğin bir çizgi film var mı, adı nedir?

Heidi.












14 yorum:

  1. Heidi çok özeldi gerçekten. Şimdi yayımlansa sıkılmadan izlerim tekrar. Emeğinize sağlık. Çok güzel cevaplamışsınız, gülümsettiniz :)

    YanıtlaSil
  2. Samimi mim için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Mutluluk veren şeylerimiz ortak, hepsinden ben de keyif alıyorum. Hayalindeki mesleği yapmanı çok seviyorum, bu büyük bir şans ve çaba bence :)) Bir de Heidi'yi ben de çok severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah utandırmasın inşallah. ^-^
      Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. sne hep iyilik yaaap sevgili öğretmeniiiim :)

    YanıtlaSil
  5. O film çok harika ya, biraz da duygusal. Aşk da var. :')

    YanıtlaSil
  6. Nee hoş. Öğretmen olduğunuzu bilmiyordum. Ben de öğretmenlik okuyorum :) Bunlar bir yana mutlu olduğunuz şeyler ne güzel. İnsan küçük şeylerle mutlu olmak *-* Heidi isee ben ucu ucuna yetiştim yaş itibariyle ama kitabını okumuştum :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER