14 Kasım 2019 Perşembe

TUNE IN FOR LOVE





Tune in For Love, 2019 Güney Kore.
Filmin başrollerinde Goblin dizisinde izlediğimiz başarılı kadın oyuncu Kim Go Eun ve erkek oyuncu Jung Hae In yer almakta.

Film, 1994 yılına götürüyor bizleri. Jung Hae In ıslahevinden yeni çıkan genç bir çocuktur. Başına gelen talihsiz bir olay sonucunda haksız yere ıslahevinde kalmıştır. Bir gün geçtiği bir yolun üzerinde görmüş olduğu küçük bir fırına girer. Fırında bulunan radyodaki bir yayında duymuş olduğu cümle hayatını değiştirmek için onun ilk adımı olur.

Bu fırında Kim Go Eun'u görür. Bu fırını ablasıyla birlikte işleten Kim Go Eun aynı zamanda da öğrencidir. Jung Hae In bu fırında kendisine bir yarı zamanlı iş bulur. Genç kız ilk başlarda, ıslahevinde kalmış olan Jung Hae In'den bir süre çekinse de zamanla birbirleriyle yakınlaşıp dostluk kurmaya başlarlar.

Ancak teknolojinin de pek gelişmediği o yıllarda Jung Hae In, ortadan kaybolur. İkili beş yıl sonra karşılaşırlar. Karşılaşmalarında birçok şey değişikliğe uğramış gibi görünse de ikili arasındaki bağda bir değişiklik olmamıştır. Filmin ortaları 1999 yıllarını gösterir bizlere. Gelişmeye başlayan teknolojiye de değinilir. 

Kısa bir zaman sonra ikili birbirinden tekrar haber alamaz. Yolları yine ayrılır. Ancak birbirlerine olan sevgileri hep kalplerindedir. Farklı telaşelere sahip olsalar bile yolları yine beş yıl sonra kesişecektir.

Hiç bitmesini istemeyeceğiniz hoş bir aşk filmi. Filmdeki müzikler, görüntüler dönemlere göre başarıyla yansıtılmış. Oyunculuklar da çok iyi ve gerçekçi. 

8 yorum:

  1. İzlenecekler listesinde yerini aldı, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Geçen gün ablamla izlemek için açmıştık ama odaklanamadık daha başlarda. İzlemeyi o kadar çok istiyorum ki ama ne yazık ki şu suralar buna odaklanabilecek kadar sakin bir kafam yok ühühühühü

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER