24 Eylül 2020 Perşembe

Flower of Evil

 




Flower of Evil, Güney Kore 2020.

Lee Joon Gi, geçmişte yaşamış olduğu bazı olaylardan dolayı kimliğini gizleyerek yaşamak zorundadır. Başka bir adamın adı altında kendini gizleyerek yeni bir hayat kurmayı düşünür. Geçmişte yaşadığı karanlık ve kirli işlerden uzak durmaya çalışır.  Karşısına Moon Chae Won adında bir kadın çıkar. Chae Won'un mesleği ise polistir. Bu kadın duygusal olarak Lee Joon Gi'ye karşı bir şeyler hisseder. Lee Joon Gi ise kendini korumak ve kimliğinin açığa çıkmasını engellemek adına bu kadına yaklaşır ve onunla bir evlilik kurar.

Lee Joon Gi kendini, eşine ve çocuğuna adayan mutlu bir adam gibi görünmeye çalışır. Evlilik onun için kimliğini gizlediği bir rol gibidir. Sevgi, saygı, empati, üzüntü gibi duyguları hissetmemektedir. Bunları ailesine yansıtmak için de her gün bu duygulara özenle çalışır.

Sevdiği adamla mutlu bir evliliği olduğunu düşünen polis kadının önüne gizemli bir cinayet dosyası gelir. Bu dava dosyasında ise geçmişten beri bulunamayan bir seri katilin tekrar aynı cinayetlere başladığına dair bazı kanıtlar bulunur.  Dedektifler tek tek iz sürerler. Polis kadın bu cinayetleri kocasıyla da paylaşır. Kocasının bazı şüpheli davranışlarını sezen kadın ilerleyen zamanlarda bu dava dosyasında kocasının da adının eski kimliği ile geçtiğini fark eder. Evliliğini korumak adına da bu durumu herkesten gizler. Ancak gerçekler ortaya teker teker çıkmaya başlar.

16 bölümden oluşan dizi dram, gerilim ve aksiyon türünde. Her bölümü oldukça heyecanlı ilerliyor. 

6 yorum:

  1. Son bölümün alt yazısını bekliyorum. Bunu yaparken küçük videolar ile spoisiz de bırakmadım kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vakt-i Dem,
      Başroldeki adamın dizileri hep güzel oluyor. Bu dizisi de bitti ne yazık ki. :')

      Sil
  2. oooo konu çok iyi acaba adam mı seri katil kiii :) ya bi kore dizisi vardı, çok heycanlı, the world of married, yerlisi çekildii, başlıyo, sadakatsiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Şimdi söylersem olmazz, sürprizi kaçar. :)
      Evet gördüm fragmanını ama pek sevemedim. İzler miyim bilmiyorum.

      Sil

 

BİRPEMBESEVER