11 Aralık 2020 Cuma

Deliver Us From Evil

 




Deliver Us From Evil, Güney Kore 2020.
In Nam adındaki adam bir kiralık katildir. Yaptığı bu kirli işten sıkılan adam son işini yapmak için yola çıkar. Son görevini gerçekleştirip Panama'ya gitmeyi diler. Çünkü orada kendisini yeni bir başlangıç yapmayı düşünür. 

Kiralık katil olarak son görevini de yerine getiren In Nam Kore'den bir telefon alır. Geçmişte onu tanıyan  bir kadın ondan yardım istemek için telefon etmiştir. Kadının küçük kızı okul çıkışında organ mafyası tarafından kaçırılmıştır. Tayland'da kızını bulmaya gücü yetemeyen kadın tek çareyi bu adamı aramakla bulur. 

In Nam, küçük kızı mafyanın elinden kurtarmak için Tayland'a gider. Burada küçük kızı aramaya başlarken Yoo Yi adında biri ile tanışır. Yoo Yi ve In Nam küçük kızı birlikte aramaya başlarlar. Fakat karşılarındaki mafya ise küçümsenmeyecek bir güce sahiptir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi geçmişte Ray adında bir adamın erkek kardeşini öldüren In Nam'ın peşine de Ray düşer.

Ray'de bir çetenin lideridir. Oldukça gaddar ve korkutucu olan Ray, gözünü kırpmadan peşine düştüğü adamları bir bir öldürmekle bilinir. In Nam, küçük kız çocuğunu kurtarmaya çalışırken diğer yandan da peşinden gelen Ray ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Aksiyon, gerilim, suç türündeki filmin başrol oyuncuları Güney Kore'nin nam salmış efsane aktörlerinden oluşuyor. Ayrıca aksiyon sahneleri de film karelerine çok gerçekçi bir şekilde yansıtılıyor.





8 yorum:

  1. Uzun zamandır Kore filmi izlemiyordum. Bu filmi listeme alabilirim. Teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akela,
      Muhteşem bir filmdi. Oyuncular da Kore'nin en iyi aktörleri arasında. Rica ederim keyifli seyirler. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. sessizgemi,
      Filmin hem konusu hem de aktörlerin başarılı oyunculukları çok iyiydi. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER