14 Şubat 2021 Pazar

Karlı Bir Pazar Günü

 




Merhaba sevgili okur.
Günler öncesinden tekrar karlı havaların geri döneceği söylendi. Dün geceden beri lapa lapa kar yağıyor. Birkaç gün daha yağacağı söyleniyor. Kışı seven ben için çok güzel bir haber bu.

Geçtiğimiz günlerde güneşli geçen günlere aldanıp bitkilerimin bir kısmını açık alana tekrar koymuştum. Dün gece başlayan kar ile birlikte bitkilerim donmasın diye balkondaki eski yerlerine koydum. 

Günler bir şekilde çok hızlı geçmiyor mu sevgili okur?
Şubatın da bitmesine şurada ne kalmış diyeceğiz ve bir de bakacağız ki baharın habercisi mart gelmiş. 

Şu günlerde çizim yapmak, bol bol kitap okumak ve kısa animasyon filmler izlemekteyim.  Az evvelde mektup arkadaşlarımdan gelen mektuplarıma bir göz gezdirdim. Fark ettim ki mektuplaşmayı, mektup yazmayı çok özlemişim. Virüsün hayatımıza dahil olmasıyla birlikte ertelemek zorunda kaldığım ve severek yaptığım hobim mektuplaşmaya bir müddet kadar ara vermek zorunda kaldım. 

Aslında hayatımıza giren bir virüs, farkında olduğumuz ya da olmadığımız bir çok şeyin ne kadar değerli ve önemli olduğunu hatırlattı. Rahatça gezebilmek, sokaklarda dilediğince yürüyebilmek, virüsten kaynaklı herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmamanın önemini anlamış olduk.

Sevgili okur,
Kendine güzel bir akşam kahvesi yap ve pencerenden yağan kar tanelerini izle.
Huzurlu akşamlar!


6 yorum:

  1. En güzeli kahve eşliğinde yağan karı izlemek gerçekten :) Pandemi hayatımızda bir çok şeyi değiştirdi...

    YanıtlaSil
  2. Kar buralara yağma konusunda pek çekingen bu yıl. Günler bahardan farksız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bolahenkli,
      Geçen yıl buralara da hiç yağmamıştı kar. Ama bu yıl maşallahı var. :)

      Sil
  3. hımms senin orda iyi tutuyo demekki, benim bu taraflarda, şişli yani, trafik ve kalabalıktan hiç tutmuyo, eriyo ve çamur oluyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Çok güzel yağdı ya. Şu birkaç günkü mutluluğum. *-* Bizim buralarda araçlar pek geçemedi ondan karlar da erimedi. Güzel oldu. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER