15 Şubat 2021 Pazartesi

Kısa Animasyon Filmler

 





Lili, 2018 İsrail.

Çocukken pek iyi anılara sahip olmayan Lili, eski anılarını hatırlamayı reddeder. Çölün ortasında evin çatısında oturan Lili'yi aniden çıkan bir kum fırtınası karşılar. Bu kum fırtınası Lili'yi ve anılarını ortadan kaldırmakla tehdit eder. Lili kum fırtınasına karşı savaşmayı göze alır ve birden bire fırtınanın içine sürüklenmeye başlar. Burada kendisini, çocukluğunu yeniden keşfetme şansını elde eder. Fakat Lili, illüzyon ve gerçeklik arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.


Shim Chung, 2019 Güney Kore.

Shim Chung, babasının yeniden görebilme yetisini kazanması için birtakım tefecilerden yardım ister. Buluşma yerine vardığında Tefeciler kızı alıkoyar. Gözlerini açan Shim Chung kendisini ameliyat masasında bulur. Bu kaçakçıların elinden kurtulmanın bir yolunu bulmaya çalışır.


Gracey Manor, 2020 İngiltere.

Karanlık ve gizemli bir evin bahçesinde gözlerini açan bir kadın neler olup bittiğini anlamaz. Evin kapısına yönelip yardım çağrısında bulunmak ister. Fakat evin kapıları esrarengiz  bir şekilde kendiliğinden açılır. Eve giren kadın bir telefon bulmanın derdine düşer. Ancak içeride gerçekleşecek gizemli ve ürkütücü olaylar kadının peşini bırakmaz.








5 yorum:

  1. oyy üçünü de izlerim pekuuuu :) israil yapımı bişiler de pek göremiyoz yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Evett, bana da öyle denk geldi. Yapımına bakınca fark ettim. :)

      Sil
  2. Üçünü de izleyeceğim en yakın zamanda. Teşekkürler

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER