26 Haziran 2021 Cumartesi

Move to Heaven

 




Move to Heaven, Güney Kore 2021.

Geu Roo adında bir genç ile babası, ölen kişilerin öldükleri evi temizleme ve kişisel eşyalarını geride kalan ailelerine düzenli ve özenli bir şekilde verdikleri bir aile şirketinde çalışırlar. Geu Roo, asperger sendromlu bir gençtir. Hayatındaki tek ailesi babasıdır. Babası ile iyi bir bağı olan genç çocuk hayata karşı pozitif ve neşelidir.

Bir gün gerçekleşen bir kazada genç çocuk babasını kaybeder. Hayatta tek başına kalmanın zorluğunu bilmeyen genç çocuğa hapishaneden yeni tahliye olan amcası, avukat tarafından Geu Roo’nun yeni vasisi olarak görevlendirilir.

Asperger sendromlu olduğu için diğer insanlarla iletişimi zayıf olan ve rutinlerin dışına çıkmaktan hoşlanmayan Geu Roo, asi ve bağımsız yaşamayı seven amcası ile yeni bir hayata alışmaya çalışacaktır. Amcası ile yeni yaşam düzeninde ölümün, aile ve sosyal iletişimin önemini birlikte kavramaya başlayacaklardır.

10 bölümden oluşan dizide oyuncular, rollerine oldukça gerçekçi bir şekilde bürünüyorlar. Dram türündeki dizide yer yer neşeli sahnelere de yer veriliyor. Dizinin ikinci sezonunun da beklendiği söyleniyor.

4 yorum:

  1. Çok çok guzel bir diziydiii hem ağlatmıştı hem güldürmüştü. İkinci sezonu da sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BUFFIY,
      Harika bir diziydi. Birçok güzel mesaj barındırıyordu. :')

      Sil

 

BİRPEMBESEVER