9 Ekim 2021 Cumartesi

Birtakım Güzel Şeyler Üzerine Düşünceler

 


Sevgili okur,

Şu günlerde hayatımda öyle güzel anlar yaşıyorum ki, çok şükür. Mesleki hayatımda edindiğim başarılar arasında geçen günlerde bir yenisini daha eklemiş olmanın mutluluğu ve gururu hala kalbimde. 

Canım öğrencim benim için küçük bir hediye almış. Hediyesini dün tenefüste yanıma gelerek verdi. Bu ince düşüncesi günüme neşe ve mutluluk kattı. 

Bu hafta bugün için iş yerimden izin almıştım. Kitaplar, insanlar ve hayat adına konuşmaların yapıldığı bir etkinliğe katıldım. Hiç tanımadığım belki de yollarımızın bir yerlerde kesişmiş olduğu ancak tek kelam etmediğim insanlarla ortak bir gaye üzerine bir araya gelmek hissi tarifi imkansız bir duyguydu.

Yine şu günlerde Anne with an e dizisini izlemekteyim. Kendime bu diziye neden şimdi başlamışım diye sormadım değil. Dizideki karakterlerin izleyiciye kattığı farklı farklı şeyler var. Ayrıca dizinin müzikleri, kıyafteleri ve mekanları harika. Eğer hala izlemediysen sevgili okur diziyi izlemeni tavsiye ediyorum.

Müzik listemin birçoğunda Imagine Dragons’un yeni albümünde yer alan birbirinden harika şarkılar barındırıyor. Geceye o şarkılarından birini bırakıyor, huzurlu geceler diliyorum sana.




8 yorum:

  1. Daha fazla başarılar elde ettiğimiz günlere hocam. :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel daha da güzel şeyler getirsin hayat :) ah anne dizisine bayıldım ben de sindire sindire izliyorum her bölümü bazen tekrar izliyorum o kadar güzel kii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessizgemi,
      Teşekkür ederim. :)
      Evet, dizi gerçekten büyüleyici güzellikte. Şu an 3.sezondayım ve bitmesin diye yavaş izliyorum. :')

      Sil
  3. Bir çocuğun hafızasında yer etmek çok güzel gerçekten... öğretmen olmanın güzelliği bu bence de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EMİNE ÖZTÜRK,
      Cümlelerinize katılıyorum, teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  4. aferin öğretmeniiim :) o dizi sana uyar tabii :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER