18 Ekim 2021 Pazartesi

Selfless

 


Selfless, ABD 2015.

Damion kanserden ölmek üzere olan zengin bir iş adamıdır. Hayattaki en kıymetli varlığı ise kızıdır. Ölümle burun buruna olan Damion’un hayatı zamanla yarış halindedir. Ölmeden önce kızı ile arasındaki bağları güçlendirmek isteyen Damion, kızında iyi bir baba figürü olarak anılmak ister ancak kızı küçük yaştan beri babasından uzakta bir hayat sürdüğü için babasının varlığı ya da yokluğu onu pek etkilemez.

Damion çaresizce ölümü beklerken, daha önce uygulanmamış bir tedaviyi kabul eder ve bu yöntemle kendini daha genç ve sağlıklı bir bedende buluverir. Damion, artık yeni bir bedene sahiptir. İçinde bulunduğu bu genç bedenin anıları, kimliği silinmiştir. Damion yeni bedenindeyken kullanması gereken bir ilaca bağımlı halde yaşamını sürdürmek zorundadır. İlaç saatini kaçırdığı vakit sahip olduğu bedene ait genç adamın anılarında ve kimliğinde kendisini bulmaya başlar. Tek bedende iki farklı kimlik ilaçların düzensiz kullanımıyla kendini göstermeye başlar.

İçinde bulunduğu bu yeni bedenenin ve ailesinin gizli servisteki kötü adamlar tarafından arandığını öğrenir. Damion kendi hayatı ve içinde bulunduğu bedenin hayatı hakkında zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.




4 yorum:

 

BİRPEMBESEVER