5 Ekim 2021 Salı

The Guilty

 


The Guilty, ABD 2021.

Joe Bayler, yapmış olduğu bir hatadan dolayı rütbesi düşürülmüş polis memurudur. Joe rütbesinin düşürülmesiyle birlikte acil çağrı merkezinde geçici süreliğine konumlandırılır.

Joe, evlidir fakat boşanma aşamasında olduğu eşinden ve kızından kendisini henüz ayrılığa hazır hissetmiyordur. Duygusal bir boşlukta olan Joe’nun mesleğinde gerçekleşmiş olan bu talihsiz durum onu daha çok stresli ve yoğun hissettiren acil çağrı merkezine sürükler.

Bir gün çalıştığı çağrı merkezinde her zamanki gibi gelen telefonlara yanıt veren Joe, kaçırıldığını söyleyen bir kadından arama alır. Aldığı bu çağrıdan sonra Joe kendisini olayların merkezinde bulur. Kaçırılan kadın, hapis cezası almış olan kocası tarafından alıkonulmuştur. Aramanın gerçekleşmesiyle Joe, kadından yanındaki kişiye belli etmeden onu bulmasına yardım edecek bilgiler toplayacaktır. Kaçırılmanın ilerleyen sürecinde Joe hiç beklemediği gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır.

Tek bir mekanda gerçekleşen filmin konusu yine filmin başrol oyuncusu Jake Gyllenhaal’in muhteşem oyunculuğu ile izleyiciye sunuluyor.

6 yorum:

 

BİRPEMBESEVER