2 Haziran 2020 Salı

My Mister






My Mister, Güney Kore 2018.

Lee Sun Kyun 40'lı yaşlarında evli bir adamdır. İşi, erkek kardeşleri ve evi arasında bir yaşam sürmektedir. Bir gün iş yerindeki müdürü tarafından kendisine bir suç atılır. Lee Sun Kyun'un çalışma masasına bir kuryeci tarafından paket bırakılır. Bu paketin içerisinde ise bir miktar nakit para vardır. Bu paranın kendisine kurulmuş olan rüşvet iddialarına delil olacağını düşünen Lee Sun Kyun, parayı çekmecesinde saklar.

Aynı iş yerinde çalışan IU ise 20'li yaşlarında bir kadındır. Onun hayatı da yeterince zordur. Bu zorlu hayatında para kazanıp büyükannesine ve erkek kardeşine bakmakla sorumludur. Diğer yandan da tefecilerden almış olduğu borcu ödemeye çalışır. 

Bu iki insanın hayatları birbirinden farklı gibi görünse de yaşamları acılarla, üzüntülerle doludur. IU ve Lee Sun Kyun'un hayatları kesişir ve birbirlerinin acılarına ortak olmaya başlarlar.

16 bölümden oluşan dram ağırlıklı bir dizi. Başrol karakterlerin oyunculukları çok iyi. Dizi birçok farklı ödüle layık görülmüş.

6 yorum:

  1. Netflix'e yüklenmesini bekliyorum. Son zamanlarda izlemek istediklerimde bir numarada bu dizi. Sende görünce de mutlu oldum *-*

    YanıtlaSil
  2. çok ağır dram gibi geldi aklımda olsun ama bu sıralar dram izlemesem iyi olur gibi belki sonra izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessizgemi,
      Evet biraz öyle. Tür olarak dram. Bir de dizinin renkleri de karanlık soğuk. Karakterler de öyle. Ama konusu çok çok iyi. Zaten başroller de Kore'de çok popüler olan isimler.

      Sil
  3. oooo IU mu oynuyo yaa not aldım thanx :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER