1 Eylül 2018 Cumartesi

POSTCROSSING | RUSYA'DAN KARTPOSTAL





Merhaba sevgili okur! 🌸
Şirin mi şirin bir kartpostal getirdim sana. Ulaşmasını beklemek biraz uzun sürse de kartpostalım elime ulaştığında benden mutlusu yoktu. 

Bir sürü kart arasından en çok hoşuma giden bu kedili kartpostal oldu. Bunu gönderen arkadaşımla 2. kartpostal gönderişimiz oldu birbirimize. 

Kartpostallaşmak böyle bir şey işte. Bir kart insanda nasıl tebessüme vesile oluyor dersen eğer bir kere denemeni önerirdim.


Kartpostal gönderirken pul yapıştırmaya da özen gösteriyorum. Bana göre pul, kartpostalın göz bebeği gibi. Sanki onsuz eksik görünüyormuş gibi geliyor bana. Bu yüzden gönderen arkadaşlarımdan da ricada bulunuyorum. Bu ricam daha çok yurtdışı arkadaşlarım için olmakta.

Resimde görmüş olduğun kartpostalın arkasında yer alan pul.




Mektuplaşmak, kartpostallaşmak kişiye hem farklı kültürleri tanımak hem de birçok arkadaş edinmek fırsatı sunmakta. Tabi bu süreç boyunca karşınıza sizi kandıran insanlar da çıkıyor. Tıpkı benim karşıma bir sürü sahtekar insanların çıkmış olması gibi. Ama yine de pes etmedim. Bu sayede yıllardır süren iki yabancı mektup arkadaşına sahip oldum. 😊

6 yorum:

  1. eveet yaaa fotodaki iki şey de birbirinden şiriiiin :)

    YanıtlaSil
  2. Çocukluğumdan beri sürdürmeye çalıştığım bir hobimdir. Maalesef su aralar sadece Türk arkadaşlarımla mektuplaşıyorum. Bence bu geleneğin don temsilcileriyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son temsilciler olabiliriz. Bu konuda katılıyorum sana. :')
      Ne yazık ki külfetli gelebiliyor. Teknoloji çağında yaşayınca bizim yazdığımız mektupları insanlar, mesajlara ve maillere tercih edebiliyorlar..

      Sil
  3. Çok şirin bir kartpostal.Yıllardır sürmesi çok güzelmiş.💗💗

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER