31 Temmuz 2019 Çarşamba

PRISON BREAK






Prison Break, ABD yapımı aksiyon dizisi.
İlk sezonu çok eskiye dayanıyor. 2005 yılında dizinin 1.sezonu ile tanışıyoruz.  Micheal Scofield ve onun hapishanede olan abisi etrafında gelişen birtakım maceralı olayları izliyoruz.
Scofield, haksız yere idam mahkumu olarak tutuklanan abisini kurtarmak uğruna onun kaldığı hapishaneye bir banka soygunu gerçekleştirerek girmeyi planlar. Tabii öncesinde bir sürü akıl almaz planlar yapar. Öyle ki vücuduna hapishaneden kaçış planına dair bir dövmeyi bile yaptırır.

Hapishaneye girer ve abisi ile buluşur. Burada beklenmedik durumlar gerçekleşir. Scofiled, abisi ile birlikte gerçekleştirmek istediği hapisten kaçış planına birkaç kişiyi daha dahil etmek zorunda kalır. Her bölümü aksiyon ve gerilim kokan uzun solukla izlenilecek bir dizi.

Geçtiğimiz yıl yoğun istek üzerine dizinin 5. sezonu çekildi. Her sezonda farklı bir sürprizle karşılaşmak mümkün. Güzel oyunculuklara ve senaryoya sahip ender dizilerden.

6 yorum:

  1. Bir türlü başlayamadığım bir dizi, hakkında çok güzel yorumlar okumama rağmen.

    YanıtlaSil
  2. ay parça parça izledim ama evet klasiklerden artıık. breaking bad gibii :)

    YanıtlaSil
  3. muhteşem bir aksiyon izlemeye aldım sizi

    YanıtlaSil
  4. 1.sezondaki kaçış planını tam olarak anlayabilen var mı acaba ya birkaç kez izlememe rağmen bazı ayrıntıları çözememiştim ben :D Efsane dizi, 6.sezon gelse de izlesek :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER