2 Temmuz 2020 Perşembe

Hyori's Bed and Breakfast






Hyori's Bed and Breakfast, Güney Kore 2018.

Şarkıcı Hyori'nin evlenmesi ile inzivaya çekildiği yaşamı ülkedeki herkes tarafından merak edilmektedir. Evlendikten sonra Jeju Adası'na yerleşen Hyori ve eşi gözlerden uzak, mutlu ve huzurlu evliliklerini sürdürürler.

Jeju Adası'ndaki evlerini bir program dahilinde pansiyona çeviren çift, hayranlarıyla buluşma ve kaynaşma şansını elde ederler. Bu pansiyonda kalmak için öncelikle başvurular alınır. Başvuruların ardından çiftin evinde kalmaya gelen misafirler Hyori'nin yaşamına da tanık olurlar. 

Hyori evlendikten sonra ekranlara uzun bir ara verir. Bu programda da ünlü, şatafatlı hayatını geride bırakan bir Hyori ile karşı karşıya kalıyoruz. 
Onun bu sade yaşamı insana huzur veriyor. Evde 3 kedisi ve 4 köpeği ile yaşayan çiftin güne içerisindeki aktiviteleri, muhabbetleri çok naif.

İki sezondan oluşan programın her sezonunda evde çifte yardım edecek başka bir ünlü isim konuk oluyor. Bu ünlüler şarkıcı olarak tanıdığımız IU ve Yoona.

Her bölümü izlerken insana huzur ve mutluluk veriyor. Jeju Adası Güney Kore'nin sıkça ziyaret edilen yerlerinden biri. Çiftin doğa ile baş başa kaldığı yaşamına izleyenler de konuk oluyor.

5 yorum:

  1. aa ne hoş bişeymiş buu, iu da vaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Çok tatlı bir çift olmuşlar. :) Evett IU da konuk oluyor. ^-^

      Sil
  2. İlkay,
    Aaa ne kadar güzel. :) Hyori, çok komik neşeli bir kadın. Bir de artık Kpop sektöründen fazla yorulmuş. Bu programda bunu da yansıtıyor birazcık da olsa.

    YanıtlaSil
  3. Netflix'de sürekli olarak karşıma çıkıyor :) İzlemek istiyorum hazır Twogether'ı da bitirmişim en kısa sürede başlayayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonca,
      Çok güzel bir program, ben severek izliyorum. İkinci sezonu da var.:) Twogether'a da başlayacağım yakında inşallah. ^-^

      Sil

 

BİRPEMBESEVER