4 Temmuz 2020 Cumartesi

My Unfamiliar Family






My Unfamiliar Family, Güney Kore 2020.

Aile bağlarının giderek zayıfladığını gösteren ve aile üyelerinin birbirinden sakladığı sırların yavaş yavaş gün yüzüne çıktığı bir aile dizisi.

Başrolde  Han Ye Ri yer alıyor. Age Of Youth dizisinde severek izlediğimiz Han Ye Ri, bu dizide ailenin ortanca çocuğudur. Mesleğini eline almış güçlü bir kadın karakteri canlandıran Han Ye Ri, çevresindeki insanların onu gerçekte tanımadığı kadar da duygusal yapıdadır.

Ailenin en büyük kızı ise bir hastane sahibinin doktor olan oğlu ile evlidir. Anne babasının gözünde mutlu bir evliliği var gibi görünse de çiftlerin birbirinden gizlediği bazı sırları vardır. Ve bu sırlar da aile ortamında huzursuzluklara sebep olur.

Evin en küçük çocuğu olan erkek karakter ise ablalarına göre daha serbest ve rahat büyümüştür. Henüz ayrı eve çıkmayan gencin üzerinde ise meslek edinmesi konusunda baskılar vardır.

16 bölümden oluşan bu aile dizisinin her bölümü izleyeni hayretler içerisinde bırakıyor. Aile fertlerinin aslında birbirinden ne kadar da habersiz ve kopuk yaşadığını gözler önüne seren bu dizi, birçok farklı konuya da dikkat çekerek aile bağları üzerinde farkındalık oluşturmak istiyor.


3 yorum:

 

BİRPEMBESEVER