18 Aralık 2023 Pazartesi

Run

 


Gizli Gerçek, ABD 2020.

Chloe, dış dünya ile hiçbir bağlantısı olmadan sessiz bir kasabada annesi tarafından yetiştirilmiş bir kızdır. Üniversiteye gidecek yaşa gelen Chloe, küçük yaştan itibaren eğitimini yine annesi tarafından evlerinde almıştır. Genç kız, doğumundan beri birçok hastalıkla mücadele etmekte ve yürüyemediği için tekerlekli sandalye ile günlük hayatını devam ettirmektedir.

Genç kız günlerini büyük bir heyecanla bekleyerek geçirir. Çünkü çok yakın zamanda üniversite tercihleri için başvuruda bulunmuştur. Umutla beklediği kabul mektubu ise bir türlü gelmez. Tam umutsuzluğa kapılacakken annesinin kendisinden bir şeyler gizlediğine dair şüpheler edinmeye başlar. Bir süre annesini ve onun davranışlarını gözlemleyen genç kız, tuhaf şeyler sezer. Chloe’nin hayatı, bu tuhaflığı fark etmesiyle alt üst olacaktır.

Chloe, annesinin yıllarca ondan gizlediği büyük sırlarla yüzleşerek annesini karşısına alacaktır. Ve ondan yıllarca saklanan korkunç gerçeklerle karşı karşıya gelecektir. 

 


8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Yüreğimin İklimi,
      Evett. :) Filmi gerçekten beğendim. Gerilimi de iyiydi.
      Teşekkür ederim öneri için. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Senay Bn,
      Gerilimi güzel filmlerden biriydi. İnsanı izlerken epey merakta bırakıyor. :)

      Sil
  3. Filmin bir kesitini internette görmüş merak edip izlemiştim. bir yerlerde bu filmin gerçeklerini yaşayanlar var mıdır diye merak ediyor insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nil,
      Ben de Yüreğimin İklimi’nde görüp listeme alıp izlemiştim. Çok beğendim filmi.
      Gerçek hayatta yaşanması düşüncesi hem üzücü hem korkutucu. :(

      Sil
  4. iyiydi bu :) şeyi izlee :) red rooms :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER