10 Ekim 2020 Cumartesi

When I Was Most Beautiful

 





When I Was Most Beautiful, Güney Kore 2020.

Lim Soo Hyang üniversitede seramik sanatı ile ilgili bir bölüm okumaktadır. Okulunda son senesi olduğu için gönüllü olarak kırsal bir bölgede yer lisede öğrencilere stajyer öğretmen olarak eğitim verecektir. Onun kendine göre geçmiş ile ilgili yaşamış olduğu bazı özel sebepleri vardır. Babasını küçük yaşta kaybetmiş, annesi ise hapishanededir. Lim Soo Hyan ise teyzesi ile birlikte yaşar. Ancak orada da pek mutlu değildir. Onun bu stajyerliği mutsuzluğunu bir nebze de olsa giderir ve teyzesinden yanından uzaklaşmış olur.

Öğretmenlik yaptığı lisede Ji Soo adından bir öğrenci ona ilk günden aşık olur. Ji Soo, seramik ustası babası ve yarış arabası sürücülüğü yapan ağabeye ile yaşar. 

Bir gün Lim Soo Hyang'ın yolu öğrencisi Ji Soo'nun babasının işlettiği seramik atölyesine düşer. Buradan oldukça etkilenen öğretmen kadın, öğrencisinin babasından iş teklifi alır. Buna çok sevinen öğretmen kadın teklifi düşünüp kabul eder.

Aradan zaman geçer ve Ji Soo'nun ağabeyi de öğretmenden hoşlanmaya başlar. Ve ona evlilik teklifi eder. Evlilik teklifini kabul eden Lim Soo Hyang öğrencisinin ağabeyi ile evlenir. Ji Soo ise sevgisini kalbine gömer.

Çiftin mutlu süren evlilikleri araba yarışı yapan ağabeyinin bir gün kaza geçirip ortadan kaybolması ile alt üst olur. Aradan yedi yıl geçmesine rağmen ağabeyiden tek bir haber alınamaz. Tam da bu sırada ağabeyi bir sürü sırla karısının yanına döner.

Dram romantik türdeki dizi 32 bölümden oluşuyor.




6 yorum:

  1. Bu Kore dizilerini izleyemedim bir türlü :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de artık en sonunda gözümü karartıp bir kore dizisi izleyeceğim sanirim:) aslında bana konusu da ilgi çekici geldi. Belki de bu olabilir, bilemedim simdi🎈

    YanıtlaSil
  3. oyyy bu da uygun yaaa :) senin blogu toptan izlemeli kikiki :)

    YanıtlaSil
  4. İlkay,
    Film olsa daha güzel olurdu bence de. :) Oyuncu kadrosu çok iyi ama konusunda yerine oturmamış bazı taşlar var.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER