1 Ekim 2020 Perşembe

ALIVE

 




Alive, Güney Kore 2020.

Yoo Ah In ve Park Shin Hye'nin başrollerde yer aldığı film, Main Street adlı bir belgesel metninin senaryosuna dayanıyor.

Yoo Ah In filmde, günlerini evde ve çoğunlukla bilgisayar oyunlarıyla geçiren bir genci canlandırır. Aynı zamanda oynadığı oyunlarla sosyal medyada belli bir popülariteye ulaşan Yoo Ah In işlerini de bu şekilde yürütür. 

Bir sabah güne büyük bir gürültüyle uyanır. Dışarıya baktığında insanlar arasında bir kargaşa yaşandığını görür ve devamında ise bir grup insanın diğer insanları kovaladığına ardından da saldırdığına şahit olur. Ardından televizyondaki haberlerden ülke geneline bir virüsün yayıldığını duyar. Dışarıya çıkıp ne olup bittiğini öğrenmek ister ancak bu girişimleri başarısızlıkla sonuçlanır. Ne yapacağını bilemeyen Genç çocuk ailesini aramak ister. Fakat ilerleyen saatlerde internet, elektrik, telefon dahil olmak üzere her şey kesilir.

Oldukça çaresiz kalan  Yoo Ah In bir gün oturduğu kompleskin içerisindeki karşı apartmanda kendi gibi mahsur kalan başka birini görür. O da Park Shin Hye'dir.
Virüs hızla yayılmaya devam eder ve insanları zombiye çevirir. Yoo Ah In ve Park Shin Hye bir araya gelip zombilerle mücadele edip buradan kurtulmanın yolunu arayacaklardır.


7 yorum:

  1. ne güzel konu yaaaa nasıl kurtulcaklar acaba :) not aldım güzeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Film çok aksiyonlu ve heyecanlı ilerliyor, öneririm. :)

      Sil
  2. İki oyuncuyu da çok severim. İzleyeceğim mutlaka. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bolahenkli,
      Ben de seviyorum başrolleri, oyunculukları çok iyi. Rica ederim. :)

      Sil
  3. izlediim güzeldi saoool :) zombilere iyice alıştık yaa akraba gibi oldular hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Beğenmene sevindim. :) Yoo Ah In'ın filmleri ve dizileri hep güzel olur ki. ^-^ Evet zombiler de bizden biri sayılır. :D

      Sil
  4. İlkay,
    Yoo Ah In'i görünce izledim hemen. :) Zombi filmleri birbirine benzer oluyor zaten. ^-^

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER