12 Ekim 2020 Pazartesi

GÜNÜN ARDINDAN

 




Bu sabah erkenden kız kardeşimin okuluna gittik. Evet bu yıl kendisi mezun oldu. Diplomasını almaya da birlikte gittik. Erken bir vakitte çıkmamıza rağmen yine de kalabalıktı. İstanbul beni şaşırtmıyor artık.

Kız kardeşim diplomasını aldı ve sonrasında orta bahçede oturup hem soluklandık hem de biraz kitap okuduk. Daha sonra Eğitim Fakültesinin olduğu binaya yürüdük ve orada birkaç tane resim çektim.

Eve dönüş yolumuz ise sabahki kalabalığın neredeyse iki üç katı kadardı. Gezmeye, alış veriş yapmaya büyük küçük o kadar çok insan çıkmış ki...
Galiba bazı insanlara virüs etki etmiyor. Kendilerine güvenleri tam. Maske takmayan bir sürü insan da gördüm üstelik. Bunların çoğu da turistti. Kendi umursamazlığı yüzünden kurallara uyan başka bir insanın hayatını tehlikeye atmış oluyorlardı.

Günün yorgunluğunu sen tahmin et sevgili okur. 15.405 adım ile bugünü bitirmişim. Yine de kardeşimin mezun oluşu gibi güzel bir anıya sahip oldum. Bu arada kız kardeşim de aktif olarak blog yazmaya başladı. Onun kaleminden dökülen satırları okumayı seviyorum. Eğer onun blogunu da ziyaret etmek istersen buraya tıklayabilirsin.

Huzurlu ve mutlu akşamlar!





7 yorum:

  1. Aylardır bulunduğum semtten dışarı çıkmıyorum. Trafikten ve insanlardan uzak bir hayat yaşıyorum. İstanbul trafiği gerçekten zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. minikmini,
      En güzelini yapıyorsun. Mecbur kalmadıkça ben de dışarıya çıkmıyorum. Her yer insan seline dönmüş. :')

      Sil
  2. Ne kadar çok adim atmışsınız. Bir de telefonun saymadiklari. Aman yarabbim. Kizkardesinizi de takibe aldim:) diplomasi hayırlı olsun. Pandemi bitti, bizim haberimiz yok heralde... Ben de ayni şekilde gozlemliyorum çünkü insanlari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bigudili anne blogger,
      Evet, bol yürüyüşlü bir gün oldu. ^-^ Teşekkür ederim. *-* Duyarsız insanlar ne yazık ki çok fazla...

      Sil
  3. oleey ne hoş haberleer :) okurum tabisi onu daaa :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER