16 Mayıs 2021 Pazar

Wolf Children

 




Wolf Children, Japonya 2012.

Hana, 19 yaşında üniversite öğrencisidir. Okul ve ev arasında geçen olağan yaşamı, dersliklerinde gördüğü genç bir oğlana aşık olarak değişir. Genç adam kendi halinde, sessiz sakin biri gibi görünür. Hana, bu gençle tanışmanın fırsatını kollar ve bu fırsat bir gün doğar. İkili tanışıp yakın arkadaş olur.

Günden güne aralarındaki bağ kuvvetlenir. Evlenmeye karar verirler. Hana, aşık olduğu kişiyle evleneceği için çok mutludur. Aynı mutluluk genç adamda da vardır fakat bu gencin Hana’dan sakladığı büyük bir sırrı vardır. Genç çocuk bir kurt adamdır. Bu sırrı Hana ile paylaşır. Hana onu olduğu gibi kabul edip sevdiğini söyler. 

Hana ve genç çocuk okurken evlenirler. Evliliklerinden kısa bir süre sonra ilk çocukları dünyaya gelir. Çocuğuna iyi bir hayat sunmaya çalışırlar. Genç adam birden fazla işde çalışarak karısını ve çocuğuna sahip çıkar. Bir akşam Hana, kocasından haber alamaz. Onu hiçbir yerde bulamayan Hana, birçok günü böyle geçirir. 

Çocuğuyla bir başına kalan Hana, ikinci çocuğuna hamiledir. Çocuklarına tek başına hem annelik hem de babalık yapmanın sorumluğunu alıp bir yandan da yarı insan yarı kurt olan çocuklarına hayata adapte olma konusunda yardımcı olmanın gayretinde olur.

Dram, aile türündeki animasyon filmdeki doğa sahneleri harika yansıtılmış. Konusu itibariyle de izleyiciye önemli mesajlar vermekte. 


5 yorum:

  1. Çok çok sevdiğim bir animedir bende yakın bir zamanda izlemiştim emeğinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BUFFIY,
      Benim de geç tanıştığım bir anime oldu. Yine de çok güzeldi. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. deeptone,
      Kesinlikle, son zamanlarda izlediğim en iyi anime filmlerden olabilir.

      Sil
  3. İlkay,
    Benim de öyle, insanın içini ısıtıyor böyle anime filmler. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER