2 Kasım 2021 Salı

Beyond Evil

 


Beyond Evil, Güney Kore 2021.

Dong Sik gençken kız kardeşinin ölümüyle suçlanır ve tutuklanır. Ancak bir süre sonra delil yetersizliğinden serbest bırakılan Dong Sik ileride bir polis memuru olur. Yaşadıkları kasabada kız kardeşinin ölümünden önce ve sonrasında bir dizi cinayetler gerçekleşmiştir. Bu cinayetlerin şüphelisi de artık bir polis memuru da olsa kasaba yerlilerinin bir kısmı tarafından Dong Sik olarak gösterilir. 

Dong Sik geçen zaman boyunca yeterli delilleri elde etmeye çalışır ve üzerindeki şüpheden de kurtulmak ister. Fakat Dong Sik her ne kadar katil olmadığında ısrarcı olsa da davranışları bir o kadar da şüphelidir.

Cinayetler bir süre tekrarlanmazken kasabaya yeni atanan genç polis memuru Joo Won ile birlikte uzun zamandır sessizliğe bürünen kasabada yeni bir cinayet vakası gerçekleşir. İşlenen cinayet tıpkı geçmişte işlenen cinayetlerdeki gibidir.

Genç polis memuru kasabaya seri cinayet davasını çözmek için gelmiştir. Baş şüpheli olarak da kendisi gibi polis memuru olan Dong Sik’i şüpheli görmektedir. Geçmişte yaşanmış cinayet davalarını inceledikçe Dong Sik ve polis arkadaşları genç polisin dikkatini daha çok çeker. Joo Won gerçek suçluyu bulmak isterken diğer yandan seri katil yeni kurbanlarını hedef alıp öldürmeye başlar.

Yayınlanan ve tamamlanmış olan drama şimdiden sekiz farklı dalda ödüle adaylığını koymayı başarmış. Dizideki her karakterin oyunculuğu ve dizi konusunun kaliteli oluşu izleyiciyi ekrana sımsıkı bağlıyor. Suç-gizem türdeki dizi 16 bölümden oluşuyor.


2 yorum:

 

BİRPEMBESEVER