8 Kasım 2021 Pazartesi

Happiness

 


Happiness, Güney Kore 2021.

Han Hyo Joo ve Park Hyun Sik liseden beri yakın arkadaşlardır. Yetişkin olduklarında her ikisi polis memuru olur ve dostlukları hala devam etmektedir.

Dizi Corona’nın devam ettiği yakın bir gelecekte geçmektedir. Ama şu anki kadar sıkı kurallar yoktur. Salgınla yaşam süregelirken insanların dinmeyen susuzluktan muzdarip oldukları ve birbirlerini ısırdıkları an bulaşıcı olan yeni bir salgın baş gösterir.

Salgının ilk adımlarını kontrol altına almaya çalışanlar arasında polis memuru olan iki arkadaş da yer alır. Büyük şehirde yeni bir yüksek katlı apartmanlar inşa edilmiştir. Bu apartmanlardan birinde ev sahibi olmanın hayalini kuran Han Hyo Joo’nun görev puanının yüksek olması gerekmektedir. Salgınla ilgili bir görevdeyken canının tehlikeye atar ve saldırgan tarafından bileğinden çizilir. Birkaç gün karantinaya alınır.

Bu süreçte salgın gizliden gizliye hızla ilerlemeye başlar. Salgına yakalanan insanlar tuhaf davranışlarda bulunurlar ve etraflarındaki insanlara karşı saldırgan olurlar.

Han Hyo Joo arkadaşı ile bir anlaşma yaparak çok istediği apartman dairesinde kalmaya başlar. Fakat kaldığı apartmanda kısa bir süre sonra tuhaf şeyler olmaya başlar. Ve apartman kapıları salgının genişlemesinden dolayı mühürlenir. Apartman sakinleri hayatta kalmak için mücadele edeceklerdir.

Happiness, Tvn dizisi olup 12 bölümden oluşmaktadır. Gerilim-dram türdeki dizi muhteşem bir konuya sahip.

4 yorum:

  1. gerilim dram ve kısa iyi, pekuuu, beyond evil bi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      Güncel dizilerden. Dizi çok iyi başladı. :) Beyond Evil da hrika.

      Sil
  2. İlginç gözüküyor, gerilimden kaçsam da bir bakarım buna. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Momentos,
      Konusu güzel, oyuncu kadrosu da iyi. Kaçırma derim. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER