10 Ağustos 2018 Cuma

FAMILIAR WIFE





Başrolde olan Ji Sung'u, Kill Me Heal Me dizisinde oynamış olduğu birbirinden farkı 7 karakterde görme şansımız olmuştu. 
Şimdilerde yeni çıkan dizilerden Familiar Wife adlı dizide, sıradan bir hayata sahip olan bankacı adamın rolünü canlandırmakta. 

Ji Sung evlidir. Ama mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip değildir. İki küçük çocuğunun bakımıyla,okullarıyla,ev işleriyle hep karısı ilgilenir. Bu yüzden henüz genç olan karısı da erken yaşta hayata küsmüş bir şekilde yaşamını sürdürür. Bu durum ev ortamına da yansır. 

Hiç beklenmedik bir anda başroldeki adamın gençliğinde aşık olduğu ilk aşkı karşısına çıkar. O an için, geçmişe dönme şansı elde etmek ister. Çünkü geçmişte başına gelen bir olaydan dolayı ilk aşkıyla gerçekleştireceği ilk randevuyu kaçırır ve bir daha bu fırsatı elde etme şansı da olamaz.

Şimdi ki hayatından mutsuz olan bankacımız geçmişe dönme şansı elde eder. Ve çevresinde tanıdığı herkesin de hayatı onun istediği tercih sonucunda değişmiş olur.
 Şimdi Ji Sung, yeni seçimiyle yeni bir hayata başlamıştır.



8 yorum:

  1. Time travel konulu dizileri seviyorum , belki bir şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Vayyyy izliyorsun he :).Tamamlanınca bende bakcam artık devam eden dizi izlememeye karar verdim çünkü yarıda bırakıyorum yıa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya o yarım bırakma durumu bazen bazı dizilerde bende de geçerli oluyor. 😩

      Sil
  3. Sırf Ji Sung'un harika oyunculuğu için bile izlerim.:D Kill Me Heal Me de aşık olmuştum resmen adama *.*

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER