2 Ağustos 2018 Perşembe

MEKTUBUM ULAŞTII





Yorucu ve yoğun geçen bir günün ardından bir güzel haberle mutlu oldum.  Seninde bildiğin gibi geçen haftalarda Koreli arkadaşıma bir kutu göndermiştim. 

Bu sabah postam ona ulaşmış. Kore'nin posta servisinin hızına şaşkınım. Çok hızlı ve güvenli bir teslimat yapılıyor. Ayrıca her postaya da önem veriliyor. Bu kadar çabuk ulaşması beni epey memnun etti.

Göndermiş olduklarımın arasında lokum da vardı. Annesi lokumu çok seviyor. Daha öncede göndermiştim. Bu defa başka bir çeşidini gönderdim. Bunu da çok beğenmişler. Koreli arkadaşım sabah kahvesinin yanında yediğini de söyledi.

Eminönün'den İstanbul'u anımsatan bir mug almıştım. Şuan görselde görünce çok sevimli geldi gözüme. Sanırım kendime de bir tane alabilirim. 😊 Ve diğer hediyelik eşyalar da oradan alınmıştı. Hepsini çok beğenmiş. Beni en çok mutlu eden de bu. Şimdi biraz dinlenmeye geçebilirim, sen bu yazıyı okurken.😊


13 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evett, sen de yapıyordun sanki dimi? Kartpostallaşmayı, öyle hatırlıyor gibiyim 🙈😊

      Sil
    2. Evet postcrossingle gönderdim sonra devam etmedim :) ama sizinki karşılıklı arkadaşlığa dönüştüğü için daha tatlı geldi gözüme :) siz nereden buldunuz birbirinizi?

      Sil
    3. Ben instagram yoluyla tanışmıştım. Hashtag kısmına penpal yazıyorsun bir sürü kişi çıkıyor. DM filan atıyorsun sonra anlaştığınla mektup arkadaşı oluyorsun. :)

      Sil
    4. penpal olayını bilmiyordum şimdi Sevgili Tuğçe'nin yorumundan öğrendim. postcrossing' e bugün üye oldum. çok heyecanlıyım

      Sil
    5. Penpal da çok güzel oluyor. 😊 Ben de bu hobiye ilk kartpostal ile başlamıştımm.☺️🙈

      Sil
  2. çok güzel ya ^.^hep istemişimdir yabancı insanlarla hediyeleşmeyi bir türlü cesaret edemedim tabi o ayrı :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa🙈 Diyorum, sana da bulalım bir mektup arkadaşıı ☺️🌸

    YanıtlaSil
  4. ha haa ay kahve ve lokuma alıştırdın yaaa onları da ne güeeel :)

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş, ne güzel çok uzaklarda bir arkadaşı olması insanın :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER