25 Mart 2019 Pazartesi

LOVE IS SADNESS




love is sadness kore dizi yorumu



Love is Sadness. Bu yıl çıkan Güney Kore dizisi.
Dizide melodram, heyecan ve korku hakim. 40 bölümden oluşuyor. Her bölüm yarımşar dakika. Çok akıcı bir dizi.

Başrollerde bir iyi bir de kötü adam var. Kötü adam, ülke çapında tanınan bir şirketin sahibinin varisi oluyor. Yani bir Ceo'dur. Evli bir adamdır. Ancak mutlu bir evliliği yoktur. Evli olduğu karısına şiddet göstererek onu zorla yanında tutar. Kadın birçok defa bu hayattan kurtulmak için kaçmaya çalışır ama her defasında kocasına yakalanır. 

Bir gün yine kaçmayı kafasına koyar ve kaçar da. Kendini intihar etmiş gibi gösterip yüzüne estetik ameliyat yaptırıp ikinci bir hayatı olmasını diler. İyi adam rolündeki kişi de estetik cerrahtır. Bu kadınla yolları kesişir. Ve bu kadına yardım etmeyi kabul eder. Estetik cerrah olan adam da kısa süre önce karısını kaybetmiştir. Ölen karısının yüzünü bu kadına yapar.

Kötü adam karısının öldüğüne inanmaz ve peşine düşer. Yeni yüzü ile hayat sürmeye çalışan kadın, geçmişteki korkularını yenmeye çalışırken kocası ile tekrar yeni yüzü ile yüzleşmek zorunda kalır.

Heyecan ve merak dolu sürükleyici bir dizi.

6 yorum:

  1. Adı çok güzelmiş ama 40 bölüm biraz uzun geldi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 40 bölüm uzun ama iki bölüm birlikte veriyorlar peş peşe. Bir de konu akıcı baya merak uyandırıcı geldi bana, hızlı akıyor bu yüzden.😊

      Sil
  2. 40 bölüm. Kore dizisi izlemeye başlamak için uzun ama izleyeceğim. Öncelikle kısa bir dizi bulup başlayayım. Beğenirsem devam ederim. Teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER