13 Kasım 2019 Çarşamba

VIP






Vip, Güney Kore 2019.
Fated To Love You dizisinde başarılı oyunculuğu ile izlediğimiz kadın karakter Jang Na Ra'yı şimdiki yeni dizisinde bambaşka bir karakterde izliyoruz.

Dizide büyük bir şirketin sadece vip müşterilere özel hizmet verdiği bir departman vardır. Bu departmanda çalışan Jang Na Ra'ya ofiste üç kadın arkadaşı ve bir erkek arkadaşı eşlik eder. Departmanın başındaki kişi de hem kocası hem de müdürüdür.

Dizide dört farklı kadının yaşadığı zorlukları, birbirlerinden sakladıkları sırları ve yalanlarını izliyoruz. Tabii başrol oyuncusu Jang Na Ra olduğundan dizideki olaylar daha çok onun etrafında geçiyor diyebiliriz.

Jang Na Ra ve eşinin mutlu bir evliliği vardır. Ancak zamanla bazı durumların yaşanması birtakım sırların kendini belli etmesine sebep olur. Bu çiftin mutlu evliliği paramparça olacaktır.

Dizi ilk bölümüyle çok başarılı ve gizem dolu olduğunu izleyiciye göstermeyi başarıyor. İlerleyen bölümleri merakla bekliyorsunuz. 32 bölümlük bir dizi. Ve her bölümü yaklaşık yarım saat.

15 yorum:

  1. Güzel diziye benziyor. Merak uyandırıcı.

    YanıtlaSil
  2. Dikkat çekici bir konusu varmış Jang Na Ra nın dizilerini de seviyorum Not aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de izliyorum bu diziyi. Gercekten farkli bir havasi var. Ben sevdim. Ama Kore dizilerinde boyle konular sonlara dogru poncik bir hal aliyor. İlk bolumlerdeki gizem, gerilim kalmiyor. O yuzden korkarak izliyorum. Umarim su an ki havasini kaybetmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru bir tespit, sonlara doğru öyle olabilir. :) İnşallah ilk bölümlerdeki gizemini korur. :')

      Sil
  4. Bu dizi için pusuya yattım bekliyorum. Bölümleri biriksede başlasam :)

    YanıtlaSil
  5. İlgi geçici görünüyor, gözden kaçırmışım. İlk fırsatta bakayım. 😊

    YanıtlaSil
  6. 32 bölüm görünce dizilerden uzaklaşıyorum, aslında 1 saatlik bölümlerle aynı mantık ama işte :))

    YanıtlaSil
  7. hımm izlenebilirmiş. empress ki den sona izlemedim kore. hadi söyle hangisini izleyim. senin son zamanlarda yazdıklarından en sevdiğin hangisiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Extraordinary you, başlamış mıydın bu diziye hatırlayamadım. :)Bu dizi okul temalı fantastik güzel tatlı bir drama. :)

      Strangers From Hell, mükemmeldi. Lee Dong Wook oynuyor başrolde. Gizemli, gerilimli süpeer bir dizi. :)

      Sil
    2. ikisini de izliycem pekiiiii tenk yuuuu :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER