8 Kasım 2023 Çarşamba

Level 16

 


Level 16, Kanada 2018.

16 yaşındaki Vivien, küçüklüğünden beri yatılı okul ve yetiştirme yurdu gibi bir düzene sahip olduğu sanılan Vestalis Akademisi’nde yaşamaktadır. Aynı yaşta olan genç kızlar yaş gruplarına göre seviyelere ayrılıp her gün belirlenmiş saatlerde yeme-içme, günlük görevler ve ders olmak üzere farklı kategorileri yerine getirirler. Bulundukları ortam yüksek korunaklıdır. Akademide kızların iyi terbiye almaları ve dış güzelliklerine önem vermeleri onların, evlat edinecek aileye teslim edilme olasılığını arttıracağına dair bir söylenti vardır. 

Ancak Vestalis Akademisi göründüğü gibi masum bir yer değildir. Hapishaneyi aratmayan bu yerde korkunç düşüncelere sahip yetkili insanlar ve hayata geçirmek istedikleri kötü emelleri vardır. Vivien’in yakın bir arkadaşı Sophia, günlük olarak verilen vitaminleri bir süre almayınca korkunç gerçeğin farkına varır ve Vivien’i vitamin adı altında verilen ilaçları içmemesi konusunda uyarır.

Bu uyarıyı dikkate alacak olan Vivien çok geçmeden yıllardır yaşadığı akademinin karanlık ve korku dolu sırlarıyla yüzleşecektir. Vivien ve Sophie bu hapishaneden kurtulmanın bir yolunu arayacak ve onları bu hayata zorlayan insanlardan intikam alacaklardır.

Film; bilim-kurgu ve gerilim türündedir.

7 yorum:

  1. Hemen izlenecekler arasına aldım, sağol bu tanıtım için.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğimin İklimi,
      Film yorumunuzda gördüm, izlemişsiniz. :)
      Rica ediyorum, sevgiler benden de.

      Sil
  2. Ergen genç kızların bir arada olduğu bir ortam çok iyi gerilim filmi arka planı olurmuş gerçekten de düşününce. :D

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER