2 Kasım 2023 Perşembe

Little Bone Lodge

 


Little Bone Lodge, İngiltere 2023.

Şiddetli fırtınalı bir akşam iki suçlu adam, ıssız bir yerde bulunan üç kişilik bir ailenin evinin zillerini yardım istemek için çalar. Kapıyı açmak zorunda kalan anne eski bir hemşiredir. Genç bir kızı ve rahatsızlığı bulunan tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş bir kocası vardır. 

Evin annesi, yardım isteyen iki adama evinin kapısını açar ancak temkinli olmayı da elden bırakmaz. Adamlardan biri yaralıdır ve yaralı olana ilk müdahaleyi yapar; gece vaktinde böyle fırtınalı bir havada başlarına ne geldiğini sorar. Aldığı yanıt kadını pek tatmin etmez ve her iki adama da güvenmez. İki suçlu adam evlerine girdikleri bu ailenin fertleri arasında bir tuhaflık sezer. Evin annesi, kızını bu yaşına kadar bulundukları bu evde büyütmüş, onu dışarıdaki hayattan ve insanlardan da izole etmiştir. 

Zaman ilerler, iki suçlu adam kendilerini ele verirler. Evdeki aileyi rehin almak zorunda kalırlar. Kendilerini güçlü konumda zanneden iki adam, fırtınalı gecede rehin aldıkları insanların ve bu gizemli evin sırlarını açığa çıkartırlar.

Suç, korku, gerilim türdeki film; izleyiciyi merakta ve heyecanda tutmayı başarıyor.


11 yorum:

 

BİRPEMBESEVER