16 Temmuz 2019 Salı

AİLE OLMAK







Aile Olmak.
Trt Belgeselde yayınlan belgesel programlarından biri. 9 farklı ülkeden insanların hayatlarına misafir oluyoruz. Farklı dillere, kültürlere, renklere ve yaşam tarzlarına sahip olan ailelerin öyküleri. Belgesel toplamda 9 bölümden oluşuyor.

Her bölümde bir ailenin evine konul oluyor izleyici. O ailenin duygularına, hissettiklerine, yaşam tarzına şahitlik ediyor. Aile Olmak belgeseli, aile olmanın önemini vurguluyor.

Bu belgeselde birçok farklı sebepten ötürü parçalanmış aileleri görüyoruz. Onların umutlarına ve hüzünlerine ortak oluyor izleyici. Kimi aile savaş yüzünden çocuklarından ayrı kalıyor kimi ise çocuğuna daha iyi bir yaşam sunabilmek adına onu terk etmek zorunda kalıyor.

Belgeselde aile üyelerinin konuşmalarına yer veriliyor. Ve gün içerisindeki yaşantıları görüntüleniyor. Çekimler yaklaşık olarak 3 yıl kadar sürmüş. 9 farklı ailenin 9 farklı öyküsünü Aile Olmak belgeselinde izliyoruz.


10 yorum:

  1. ne güzel konu izlenirmiş hıhım :)

    YanıtlaSil
  2. TRT'nin güzel belgeselleri var şu sıralar, benim de dikkatimi çekiyorlar. Aile Olmak'ın konusunu da sevdim. İzlerim umarım :))

    YanıtlaSil
  3. Hiç duymamıştım bu belgeseli. Netflix olsa duyardım, her yerde reklamı olurdu çünkü.

    YanıtlaSil
  4. Belgesel izlemeyi bende severim.bu belgesel ilginç gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak trt belgeseldeki belgeseller iyi gibi, öneririm. :)

      Sil
  5. ne güzel değişik bir belgesel olmuş dur izliyim hemeeen :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER