8 Mayıs 2020 Cuma

VENOM






Venom: Zehirli Öfke, ABD 2018.

Tom Hardy, filmde Eddie Brock karakterine bürünürken izliyoruz. Eddie Brock işinde başarılı, hırsları olan ve sürekli ilerlemek isteyen hevesli bir muhabirdir. Çalıştığı haber bölümünden bir şirket ile oldukça ses getirecek bir konu hakkında röportaj yapması istenir. Bu teklifi kabul eden Eddie sorularını hazırlar ve yanıt bulmak için şirketin yolunu tutar.

Şirketin yaptığı çalışmalar bilimsel ve biyolojik türdendir. Venom adı verilen uzaylı bir organizma, denek olmayı kabul etmiş birtakım insanlar üzerinde denenir ve tüm bu yaşananlar şirket içerisinde gizli tutulur. Eddie yaptığı araştırmalar doğrultusunda bu şirkette bu tür olayların gerçekliğini ispatlamak ister. Şirkette bu deney üzerine çalışan bir kadın ile işbirliği yapar.

Venom adı verilen bu organizma her insan bedeninde vücut bulamaz. Ancak bu düşünce Eddie ile karşılaşana kadar devam edecektir.
Tüm bu olaylardan sonra Venom, talihsiz bir olay sonucunda Eddie'nin vücudunu ve zihnini ele geçirir. Eddie bir yandan Venom ile mücadele etmeye çalışırken diğer yandan da şirket sahibinin onun peşine gönderdiği adamlarla savaşacaktır.


Bilimkurgu, fantastik türdeki bu film oldukça akıcı ve heyecanlı. Marvel çizgi romanından uyarlama olan Venom'un ikincisi de yayınlanacak.



4 yorum:

  1. Venom izlemiş ve çok sevmiştim. İkincisinide merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. hımm izlemedim tom hardy de çok iyi yaaa :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER