27 Mayıs 2020 Çarşamba

FRACTURED






Fractured, ABD 2019.

Ray Monroe, eşi ve kızları ile birlikte şükran günü yemeği için aile yemeğine davet edilmişlerdir. Yolculuk esnasında karı koca arasında geçmişe dönük birtakım tartışmalar yaşanır. Yolda bir tesiste mola veren aile trajik bir kaza yaşarlar. Kaza sonucunda kızı yaralanan Ray, eşi ile birlikte yolculukları esnasında görmüş olduğu bir hastaneye gitmeye karar verir.

Hastaneye varan çift, giriş işlemlerini yaptırmak isterler fakat hastane oldukça kalabalık olduğu için sırada beklemeleri istenir. Hasta kabul işlemlerini yaptıran Ray, kızının tedavisi için doktor kontrolüne gönderilir. Doktor, muayenesinden sonra küçük kıza tomografi çekilip durumunu daha dikkatli bir şekilde incelemek ister. Tomografi katına annesi ile birlikte giden küçük kız , babasına kısa bir süreliğine veda eder.

Aradan saatler geçer. Uzun bekleyişin ardından Ray, bazı şeylerin ters gittiğini düşünerek hastane görevlilerinden bilgi almak ister. Fakat görevlilerden hiç de beklemediği bir yanıt alır. Hasta kabul listesinden kızına  dair tek kayıt bulunamaz. Ray, karısının ve kızının başına hastane görevlileri tarafından bir şeyler getirildiğini düşünerek paniğe kapılır. Hastanede kaybolan karısından ve kızından bir iz bulmaya çalışır.

Film sürükleyici bir konuya sahip. Sonlara doğru izleyiciye ters köşe yaptıran filmlerden. 

12 yorum:

  1. Sonunda kime üzüleceğimi şaşırdığım ama bir o kadar gercekten çok iyi kurgulanmış bir filmdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük Dünya,
      Filmin konusu çok iyiydi. Evet sonu şaşırtıcı bitti. :')

      Sil
  2. Baya iyi bir film. Beğenerek izlemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gizlipencere06,
      Evet filmin konusu, oyunculuklar ve sonu iyiydi.

      Sil
  3. sonunu sanırım tahmin etmiştim ama yine de acayip şaşırmıştıım çok iyi filmdi valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessizgemi,
      Son ana kadar merak ve heyecanı koruyan bir filmdi. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER