24 Mayıs 2020 Pazar

Hitman Agent Jun






Hitman Agent Jun, Güney Kore 2020.

Jun adında bir adam henüz çocukken ailesini kaybetmiştir. Bunun üzerine bir ajan tarafından koruma altına alınır ve ülkesi için geleceğin ajanı olarak yetiştirilir.
Ancak çocukluğundan beri Jun'un tek hayali iyi bir webtoon sanatçısı olmaktır. Çizimde de yeteneği olan Jun, ajanlık eğitiminin yanında kendi çapında çizimler yapar.

Jun büyür ve yetişkin bir adam olur. Ülkesi için oldukça iyi işler yapar. Alanında saygıyla gösterilen Ajan Jun içinde bulunduğu bu hayattan oldukça yorulmuştur. Bir gün işbaşındayken kendisine sahte bir ölüm ayarlar ve ekip arkadaşları onun öldüğünü düşünürler. Jun böylelikle kendisine gözlerden uzakta bir hayat kurmaya başlamıştır. Zaman geçer ve evlenip yuvasını bile kurar. Bir tane de kızı olur. Fakat iş hayatı pek de yolunda gitmez. Bir webtoon firmasında çalışır ancak çizimleri istediği popülerliğe ulaşmaz. 

Bir gün kızının ortaya atmış olduğu bir fikir üzerine Jun, ajanlık zamanlarında yaşamış olduğu olayları resmetmeye başlar. Karısı da yanlışlıkla bu çizimleri eşinin çalıştığı firmaya gönderir ve çizimler yayınlanır. Yayınlanan çizimler bir günde tüm ülkede popülerliğe ulaşır. Bu duruma şaşıran Jun, ajan arkadaşları tarafından bulunma riskini göze alarak geçmiş hayatıyla ilgili çizim yapmaya devam eder.

Her şeyin yolunda gittiği bu hayatı, ajan arkadaşlarının ve webtoon'da adı geçen bir suçlunun onun peşine düşmesi ile son bulacaktır.

Aksiyon ve komedinin buluştuğu efsane bir film. Tek solukta izlenecek filmlerden. Ayrıca filmin ost'ları da harika. 






7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. deeptone,
      Harika bir filmdi, kesinlikle tavsiye ediyorum. *-*
      İkincisi de çıksa süper oluur.

      Sil
    2. eveet izliyom başladım hıhıms eğlenceliii :)

      Sil
  2. aa izlediiim harikaydı gülmekten öldüm bazı yerlerde, aksiyon da iyiydi kurgu daa :) hatta sonra tekrar izlenir yanii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessigemi,
      Film çok çok iyiydi. İnşallah ikinciyi de çekerler. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER