24 Kasım 2020 Salı

Birthcare Center

 




Birthcare Center, Güney Kore 2020.

Uhm Ji Won çalıştığı şirkette en genç yönetici konumunu alır. Bu konuma gelmek için hayatından birçok şeyden fedakarlıklar yapan kadın hiç beklemediği bir zamanda anne olacağının haberini alır. 40'lı yaşlarının başında olan ve bu zamanki hayatını öncelikli olarak kariyerine adayan Uhm Ji Won bu habere hem şaşırır hem de sevinir.

Hamilelik sürecinde eşinin desteği de daima onunladır. Doğum anı gelip çatar ve bir gün beklenen bebek dünyaya gözlerini açar. İlk defa anne ve baba olan çifte ise bu durum biraz garip gelir. Bebek doğduktan sonraki üç kişilik yaşamlarına uyum sağlamaya  çalışırlar. Hamilelik dönemini atlatan Uhm Ji Won ise kendisi gibi yeni doğum yapan annelerin bulunduğu lüks bir doğum merkezinde bakım ve terapi hizmeti almaya gider. Burada ailecek vakit geçirecek olan çifti yeni heyecanlar bekler.

Şimdilerde yeni çıkan dizilerden biri. Dram-komedi türündeki dizinin daha çok güldüren sahneleri ağır basmakta. Neşeli ve bol bol güldüren kareler güzel oyunculuklarla yansıtılıyor. 8 bölümden oluşan mini bir dizi.


4 yorum:

  1. Teşekkürler, güzel gibi, bakacağım. Komedi tarzında bir şeyler izlemeye çok ihtiyacım var gibi bu ara=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi Mırıltısı,
      Rica ederim, güldüren birçok sahne vardı dizide. İnşallah keyifle izlersin. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER