28 Kasım 2020 Cumartesi

The Undoing

 



The Undoing, ABD 2020.

Jean Hanff Korelitz'in aynı adlı romanından uyarlanan mini bir Amerikan dizisi. Dizinin başrolünde oynayan Nicole Kidman, mesleğinde başarılı bir terapisttir. Mutlu bir evliliği ve bir tane de çocuğu vardır. Kocası da kanserli çocukları tedavi eden bir doktordur. 

Bir gün hiç beklenmedik bir anda eşi bir suçlama ile karşı karşıya kalır ve kocası ortadan kaybolur. Bu gizemli olay ise kocasının hastasının annesinin evinde feci bir şekilde ölü bulunmuş olmasıdır. 

Polisler ve dedektifler el birliğiyle ile olay yerindeki görüntüleri ve kanıtları toplarlar. Olayın intihar mı yoksa bir cinayet mi olduğuna karar vermeye çalışırlar. Eldeki verilerin çoğu ise doktoru işaret eder. İlk başlarda suçlamaları kabul etmeyen karısı, kocasının masum olduğunu savunsa da zamanla bu fikrinden vazgeçecektir. Çünkü kocasının kendisinden sakladığı birden çok sırrı gün yüzüne çıkacaktır. 

Dizi psikolojik-gerilim türünde. 

5 yorum:

  1. eveey sevdim diziyiiiii :) bekliyoz bakalıım katil kiiim :) acaba kadın şizofren miii :) bi dee, şeyi izleee, telefon, the call, 2020 kore filmisi, heycanlıı, seversiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      En son bölüm çok iyiydi. Tamamen ters köşe oldu her şey. :)
      The Call, baktım fragmanına. Park Shin Hye oynuyor. Ama fragmanı pek beğenemedim. Bazen fragmanlar yanıltıcı da olabiliyor. Bir şans verilmeli yine de?

      Sil
    2. kaçırmaaa süper film yaa :) alive ve burning den daha iyi :)

      Sil
    3. deeptone,
      Tamamm, bakayım inşallah. :)

      Sil
  2. İlkay,
    Nicole Kidman'ın oyunculuğu çok iyiydi. Konusu da ilginç işleyişi de. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER