13 Eylül 2021 Pazartesi

Nevertheless

 


Nevertheless, Güney Kore 2021.

Aynı üniversitede okuyan iki gencin arasında geçen romantik ilişkiyi konu alan dizide Yoo Na Bi sanat öğrencisidir. Yoo Na Bi geçmişte ilk aşkının sadakatsizliği ile karşı karşya kalır ve aşka bir daha inanmayacağına dair kendine söz verir.  Okulda son sınıf öğrencisidir. Yıl sonu projesi üzerinde çalışan Yoo Na Bi bir gün onunla aynı okulda aynı bölümü okuyan Park Jae Eon ile tanışır.

Park Jae Eon, karakter olarak herkese karşı nazik ve sevecen davranan biridir. Yoo Na Bi ile yolu kesişen Park Jae Eon ona karşı kayıtsız kalamaz ve ondan hoşlanmaya başlar. Na bi her ne kadar Park Jae Eon’dan kendini uzak tutmaya çalışsa da yolları hep bir yerlerde kesişmeye başlar. Yoo Na Bi ve Park Jae Eon birbirlerini tanıma sürecinin içindedirler. Geçen bu süreçte Yoo Na Bi. Park Jae Eon’da gizemli ve tuhaf bir şeylerin olduğunu sezer. Hatta bazı arkadaşları Park Jae Eon’dan uzak durmasını ve kendini koruması konusanda telkinler de bulunurlar.

Yoo Na Bi tüm söylentilere kulak ardı eder ve Park Jae Eun’a bir şans verir. Fakat vermiş olduğu bu şans için ilerde duyacağı hayal kırıklıkları, pişmanlıklar ve hüzünlü geçmişi onun peşini bırakmayacaktır.

10 bölümden oluşan gençlik dizisi romantik-dram türünde.

2 yorum:

 

BİRPEMBESEVER