15 Haziran 2019 Cumartesi

KARMAŞIK DUYGULAR



karmaşık duygular




Sıcak geçen günlere, bir yenisinin daha eklendiği günden merhaba sevgili okur!
Bu hafta hızlı geçen haftalardan biriydi. Kurumumuza başka bir rehabilitasyonun kapanmasından dolayı yeni öğretmenler ve öğrencileri geldi. Anlayacağın üzere sessiz sakin geçen günler geride kaldı. Herkes birbirine uyum sağlamaya çalışsa da öyle görünüyor ki bu durum pek mümkün olmayacak..

İş çıkışında kendi iş yerimizde çalışan öğretmenlerle bir mekana gittik. Konuştuk,dertleştik kimi zamansa hüzünlendik.Bizden çalışan öğretmenlerden ikisinin istifasını öğrendik. Bu biraz üzücü oldu elbette. Peşinden istifa etme olasılığı olanlar da konuştu. Tam alışıyorum,alıştım derken vedalar çıktı gün yüzüne. 

Koreli arkadaşımdan mektup aldım bugün. Aynı zamanda bir üzücü haber de  aldım mektubunda. Onu teselli etmek adına upuzun bir mesaj yazıp gönderdim. Şuan uyuyor olsa da dilerim mesajım onu bir nebze de olsa motive eder ve ona güç verir. Karmaşık duygular içerisinde olduğum hüzünlü bir cumartesi akşamı..

10 yorum:

  1. İstifalar her daim zordur. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Koreli arkadaşının da umarım morali düzelir canım.

    YanıtlaSil
  2. Yaşamda çok zorlandığım bir anda bir arkadaşım hayat alışmaktan ibaret demişti.Ne zaman bir şeylere alışmaktan zorlansam böyle derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat dediğimiz kısacık bir süreç aslında.. Evet çok doğru demiş arkadaşın. Hayat gerçekten de alışmaktan ibaret..

      Sil
  3. ay yaa bazen olur hüzünlü günler. koreli arkadaşın iyidir artık işallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hı hım daha iyiymiş bu günlerde,sağol sorduğun için. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER