11 Haziran 2019 Salı

LA FORET





la foret


La Foret, Orman.
2017 yılında çıkan 6 bölümlük Fransa yapımı bir dizi.
Sakin ve huzurlu bir kasabada yaşayan bir grup insanın başına gelen olaylar gizemli ve karanlık bir şekilde anlatılıyor.
Kasabanın sınırlarında yer alan bir ormanda kaybolan genç bir kız, kasaba halkını, arkadaşlarını, öğretmenini, ailesini endişelendirir. Kasabadaki güvenlik güçleri bu olayın bir kayıp vakası olmadığını toplanan kanıtlardan anlar ve kasabada kaçırılma alarmı verilir.

En son ormanda görülen genç kızı arama çalışmaları devam ederken peşi sıra birkaç kayıp olayları da gerçekleşir. Kayıp kızın en yakın iki kız arkadaşı da ortadan esrarengiz bir şekilde kaybolur. Ormanda bir seri katilin olduğundan şüphe edilir. Geçmişte ormanda işlenen cinayetlere benzer cinayetler ortaya çıkar. Kayıp kızı ve arkadaşlarını bulmak için tüm kasaba halkı sorguya çekilerek ipuçları toplanır. Ve suçluya adım adım yaklaşılır.

Filmin sonuna kadar katilin kim olduğu hakkında bir bilgi sahibi olamıyoruz. Bu durum da senaristin başarısı olsa gerek. Filmdeki merak ve gizem unsurları son sahneye kadar kendini koruyor.

4 yorum:

 

BİRPEMBESEVER